ИГРА: Къде държите бижутата?

60 коментара0/5

Бижутата са завършващ аксесоар към визията на много жени. Понякога обаче трудно се намира място за съхранение. Затова тази седмица питаме: Къде държите бижутата си?

ИГРА: Къде държите бижутата?
 © Pinterest

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (27.10.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Лесно е, ако притежавате малко бижута. Ако обаче сте от онези дами, които искат да имат пълен комплект бижута за различни поводи и за конкретни тоалети, то неминуемо се сблъсквате с проблема къде да ги съхранявате.

Съхранението на бижута не е само въпрос на място, нужна е и малко практичност, за да има логика в начина на подреждане. Добър вариант са малко по-скъпите бижутерски кутии на няколко нива. В тях има отделения за пръстените, за обеците, колиетата и гривните.

органайзер за бижута

снимки: Pintereset

Много жени пък си падат по конкретен тип бижута - например обеци. Следователно имат повече от тях в сравнение с други бижута. Ако вие сте от тях, можете да изберете органайзери, предназначени конкретно за съхранение на обеци. Това важи и за другите бижута.

Има и дами, които не са големи почитатели на бижутата. Те обикновено имат една по-голяма бижутерска кутия, в която слагат всичко. Или пък няколко по-малки - една за пръстени, друга за гривни и т.н. Някои дами пък предпочитат да имат мини панери, в които държат бижутата. Всъщност вариантите са безброй и зависят най-вече от личните предпочитания. 

Питаме ви:

  1. Имате ли много бижута?
  2. Къде и как ги съхранявате

Един от коментиралите читатели ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД

досието одесамрежата на чарли

60 коментарaДобави коментар »

donaddt

От donaddt27.10.2016, 14:44 ч.

Преди 2 години ми ги откраднаха, така че, отговорът за мен поне е: вече никъде.

Виж всички коментари за "ИГРА: Къде държите бижутата?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Къде държите домашните дрехи?

ИГРА: Къде държите домашните дрехи?

Тази седмица ви питаме къде държите домашните дрехи, когато не ги носите. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Тълкуване на сънищата".

Конкурс: Как се справяте с комарите?

Конкурс: Как се справяте с комарите?

Комарите - тези досадни кръвопийци, които само чакат да заспите, за да атакуват и ухапят. Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, как се справяте с комарите вкъщи? Един от коментиралите ще спечели интересна книга.

Конкурс: Правите ли пролетно почистване у дома?

Конкурс: Правите ли пролетно почистване у дома?

Правите ли пролетно почистване в дома си и как протича? Споделете ни опита си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Цената на един скандал" на изд. СББ Медиа АД.