ИГРА: Колко и какви цветя отглеждате?

32 коментара0/5

Тази седмица ви питаме колко и какви цветя отглеждате. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Младоженците: ръководство за употреба".

ИГРА: Колко и какви цветя отглеждате?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (27.04.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Ако за някои отглеждането на цветя е равностойно на това да бъдат ядрени физици, то за други по-просто и релаксиращо нещо от градинарството няма. 

Любителите на цветята навярно вече са напълнили градината или балкона си с нови попъленения от цветни туфи и зеленолистни декоративни растения.

Вижте още:  12 непретенциозни цветя за балкона >>>

За други пък сезоните не са от толкова голямо значение, защото предпочитат стайните растения, които се оказват по-лесни за отглеждане, стига да ги поливате умерено и да им осигурите достатъчно светлина.

А най-отявлените градинари имат както стайни, така и външни цветя и то в големи количества. От най-малката до най-голямата саксия понякога броят им достига до сто. 

За много хора растенията са част от интериора на дома, допълващ акцент, който раздвижва и освежава стерилната обстановка у дома. Дори и да не са цветари, мнозина препълват домовете си с цветя от дизайнерска гледна точка, а за отглеждането на растенията ползват специализираните услуги на професионални градинари.

Вижте още:  
Подходящи цветя за спалнята >>>
Цветя за банята >>>

Цветята могат да бъдат отглеждани навсякъде у дома - в спалнята, невната, кухнята, на терасата, дори в банята.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

  • Умеете ли да отглеждате цветя?

  • Колко цветя имате у дома?

  • Къде се намират цветята у дома?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Младоженците: ръководство за употреба".

Добави описание

32 коментарaДобави коментар »

paraspull

От paraspull25.04.2017, 18:25 ч.

Не отглеждам цветя в къщи поради липса на място.

Виж всички коментари за "ИГРА: Колко и какви цветя отглеждате?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Каква прахосмукачка да си купя?

Конкурс: Каква прахосмукачка да си купя?

Независимо каква е подовата настилка в един дом, прахосмукачката е задължителен уред. Когато обаче настъпи моментът да я сменяте, се изправяте пред сложен избор заради многообразието от модели. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, каква прахосмукачка бихте препоръчали.

Конкурс: Как боядисвате великденските яйца?

Конкурс: Как боядисвате великденските яйца?

Настроени на празнична вълна, в играта ни "Домашни тайни" тази седмица ви питаме как боядисвате великденскитя яйца вкъщи? Имате ли някаква хитрина, която ги прави по-красиви и шарени от тези на останалите? Победителят ще спечели интересна книга.

Конкурс: Кога сваляте коледната украса?

Конкурс: Кога сваляте коледната украса?

След като празничната еуфория премина, е време да свалим украсата. Тази седмица в играта Домашни тайни ви питаме кога сваляте коледната украса?