ИГРА: Колко и какви цветя отглеждате?

33 коментара0/5

Тази седмица ви питаме колко и какви цветя отглеждате. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Младоженците: ръководство за употреба".

ИГРА: Колко и какви цветя отглеждате?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (27.04.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:danimin

Ако за някои отглеждането на цветя е равностойно на това да бъдат ядрени физици, то за други по-просто и релаксиращо нещо от градинарството няма. 

Любителите на цветята навярно вече са напълнили градината или балкона си с нови попъленения от цветни туфи и зеленолистни декоративни растения.

Вижте още:  12 непретенциозни цветя за балкона >>>

За други пък сезоните не са от толкова голямо значение, защото предпочитат стайните растения, които се оказват по-лесни за отглеждане, стига да ги поливате умерено и да им осигурите достатъчно светлина.

А най-отявлените градинари имат както стайни, така и външни цветя и то в големи количества. От най-малката до най-голямата саксия понякога броят им достига до сто. 

За много хора растенията са част от интериора на дома, допълващ акцент, който раздвижва и освежава стерилната обстановка у дома. Дори и да не са цветари, мнозина препълват домовете си с цветя от дизайнерска гледна точка, а за отглеждането на растенията ползват специализираните услуги на професионални градинари.

Вижте още:  
Подходящи цветя за спалнята >>>
Цветя за банята >>>

Цветята могат да бъдат отглеждани навсякъде у дома - в спалнята, невната, кухнята, на терасата, дори в банята.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

  • Умеете ли да отглеждате цветя?

  • Колко цветя имате у дома?

  • Къде се намират цветята у дома?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Младоженците: ръководство за употреба".

Добави описание

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Натурални или изкуствени бои за яйца

Конкурс: Натурални или изкуствени бои за яйца

Боядисвате ли яйцата с натурални бои или предпочитате да ги шарите с обикновени бои от магазина? Споделете ни опита си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Ще се видим в Париж" на изд. Софтпрес

Конкурс: Осветен ли е домът ви?

Конкурс: Осветен ли е домът ви?

Осветен ли е домът ви? Споделете ни мнението си за освещаването на дома в коментар под статията и можете да спечелите книга на изд. Колибри

Конкурс: Най-досадната домакинска работа

Конкурс: Най-досадната домакинска работа

Тази седмица в Розали стартира играта "Домашни тайни", в която даваме думата на добрата домакиня и където ще обменяме съвети, идеи и ценен опит. Отговорете на въпроса и един от всички коментирали ще спечели книги.