ИГРА: Кога украсявате за Коледа?

41 коментара0/5

Украсихте ли вече дома си за Коледа или това занимание тепърва ви предстои? Споделете кога украсявате за Коледа и може да спечелите книгата "Уди.Биография".

ИГРА: Кога украсявате за Коледа?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статиятадо следващия четвъртък (08.12.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Независимо дали сте от най-големите фенове на Коледа и всичко, свързано с празника, или пък не се вълнувате чак толкова от цялата еуфория, рано или късно всички започват с украсяването на дома за Коледа.

В много семейство се дава начало на коледната магия с традиционно украсяване на дома на 1 декември. Други пък са крайно нетърпеливи и изваждат коледната декорация още в началото или средата на ноември, така че да имат предостатъчно време до Коледа да се разходят по магазините на лов за още коледна украса, тъй като често старата вече им се струва твърде малко.

Едни се задоволяват само с украсяването на елха, други пропускат този момент и украсяват дома си тук там с гирлянди, лампички и традиционни коледни топки. Трети превръщат в дома си в истинска коледна приказка с всевъзможна украса навсякъде, накъдето се обърнете. 

А тези от вас, които украсяват истинска елха, навярно се залавят с декорирането й дни преди Коледа, за да не окапят игличките й и да бъде свежа за празника.

Как да си отглеждате елха? >>>

Тази седмица ви питаме:

Кога украсявате за Коледа?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Уди.Биография" на Дейвид Еваниър на изд. Колибри.

Добави описание

 

41 коментарaДобави коментар »

anita_73

От anita_7307.12.2016, 10:43 ч.

Украсявам коледната елха винаги на 6-ти декември - Никулден

Виж всички коментари за "ИГРА: Кога украсявате за Коледа?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Подходящ цвят за детската стая?

Конкурс: Подходящ цвят за детската стая?

Подобно на останалите стаи в дома, и при детската се появява дилемата в какъв цвят да бъде боядисана. Дали нюансът е подходящ за по-малките или пък е твърде ярък? Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, кой според вас е подходящият цвят за детската стая?

Конкурс: Как се справяте с упорити петна?

Конкурс: Как се справяте с упорити петна?

Петната от кръв, червено вино, червило не са новост в ежедневието на домакинята. Понякога обаче и почистващите препарати се нуждаят от малко допълнителна помощ, за да "изтрият" петното от дрехата. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, как се справяте с упорити петна?

Хитрини за поддържане на банските

Хитрини за поддържане на банските

Банския костюм е дреха, която се амортизира дори само за един сезон. Но има няколко хитринки за поддържането на любимия бански, така че да удължите живота му.