ИГРА: Кога украсявате за Коледа?

41 коментара0/5

Украсихте ли вече дома си за Коледа или това занимание тепърва ви предстои? Споделете кога украсявате за Коледа и може да спечелите книгата "Уди.Биография".

ИГРА: Кога украсявате за Коледа?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статиятадо следващия четвъртък (08.12.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Независимо дали сте от най-големите фенове на Коледа и всичко, свързано с празника, или пък не се вълнувате чак толкова от цялата еуфория, рано или късно всички започват с украсяването на дома за Коледа.

В много семейство се дава начало на коледната магия с традиционно украсяване на дома на 1 декември. Други пък са крайно нетърпеливи и изваждат коледната декорация още в началото или средата на ноември, така че да имат предостатъчно време до Коледа да се разходят по магазините на лов за още коледна украса, тъй като често старата вече им се струва твърде малко.

Едни се задоволяват само с украсяването на елха, други пропускат този момент и украсяват дома си тук там с гирлянди, лампички и традиционни коледни топки. Трети превръщат в дома си в истинска коледна приказка с всевъзможна украса навсякъде, накъдето се обърнете. 

А тези от вас, които украсяват истинска елха, навярно се залавят с декорирането й дни преди Коледа, за да не окапят игличките й и да бъде свежа за празника.

Как да си отглеждате елха? >>>

Тази седмица ви питаме:

Кога украсявате за Коледа?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Уди.Биография" на Дейвид Еваниър на изд. Колибри.

Добави описание

 

41 коментарaДобави коментар »

anita_73

От anita_7307.12.2016, 10:43 ч.

Украсявам коледната елха винаги на 6-ти декември - Никулден

Виж всички коментари за "ИГРА: Кога украсявате за Коледа?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Най-използваният уред в кухнята

Конкурс: Най-използваният уред в кухнята

Кой е най-използваният от вас и вашето семейство уред в кухнята? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели най-новата книга на Исабел Алиенде.

Конкурс: За или против мебелите втора ръка

Конкурс: За или против мебелите втора ръка

За или против мебелите втора ръка сте? Споделете мнението си под статията в сайта и един от вас ще спечели книгата "Една арабска принцеса разказва: Споделени тайни".

Конкурс: В какъв цвят е коледната ви украса?

Конкурс: В какъв цвят е коледната ви украса?

Всяка година по магазините изкарват нова и още по-красива от миналогодишната коледна украса. Разнообразието е толкова голямо, че човек не знае какво да вземе за вкъщи. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, в какъв цвят е вашата коледна украса?