ИГРА: Кога украсявате за Коледа?

41 коментара0/5

Украсихте ли вече дома си за Коледа или това занимание тепърва ви предстои? Споделете кога украсявате за Коледа и може да спечелите книгата "Уди.Биография".

ИГРА: Кога украсявате за Коледа?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статиятадо следващия четвъртък (08.12.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Независимо дали сте от най-големите фенове на Коледа и всичко, свързано с празника, или пък не се вълнувате чак толкова от цялата еуфория, рано или късно всички започват с украсяването на дома за Коледа.

В много семейство се дава начало на коледната магия с традиционно украсяване на дома на 1 декември. Други пък са крайно нетърпеливи и изваждат коледната декорация още в началото или средата на ноември, така че да имат предостатъчно време до Коледа да се разходят по магазините на лов за още коледна украса, тъй като често старата вече им се струва твърде малко.

Едни се задоволяват само с украсяването на елха, други пропускат този момент и украсяват дома си тук там с гирлянди, лампички и традиционни коледни топки. Трети превръщат в дома си в истинска коледна приказка с всевъзможна украса навсякъде, накъдето се обърнете. 

А тези от вас, които украсяват истинска елха, навярно се залавят с декорирането й дни преди Коледа, за да не окапят игличките й и да бъде свежа за празника.

Как да си отглеждате елха? >>>

Тази седмица ви питаме:

Кога украсявате за Коледа?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Уди.Биография" на Дейвид Еваниър на изд. Колибри.

Добави описание

 

41 коментарaДобави коментар »

anita_73

От anita_7307.12.2016, 10:43 ч.

Украсявам коледната елха винаги на 6-ти декември - Никулден

Виж всички коментари за "ИГРА: Кога украсявате за Коледа?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Свети Валентин или Трифон Зарезан

ИГРА: Свети Валентин или Трифон Зарезан

Кой от двата празника почитате/ почетохте на 14-ти февруари или отбелязвате деня на любовта и виното едновременно. Споделете мнението си в коментарите и един от вас ще спечели книгата "Любовта на великите мъже"

ИГРА: Мебели по поръчка или готови?

ИГРА: Мебели по поръчка или готови?

Тази седмица искаме да знаем дали предпочитате мебелите по поръчка или се придържането към купуването на готови от магазина. Един от коментиралите читатели ще спечели книгите "Райско гнездо" и "Двоен изстел".

ИГРА: Как изглежда домашната ви аптечка?

ИГРА: Как изглежда домашната ви аптечка?

Как изглежда домашната ви аптечка и какво винаги държите да има в нея? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "52 брилянтни идеи - Цялостното здраве"