ИГРА: Какво има на балкона ви?

58 коментара0/5

Тази седмица ви питаме какво има на балкона ви. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Хомеопатия" на Колин Грифит.

ИГРА: Какво има на балкона ви?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (22.06.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: radka_mih

Балконът е малката ви външна градина

Тези, които живетя в къща, обикновено се радват на голям двор, в който могат да се развихрят като градинари, да си засадят дори овощни дръвчета, лоза и какво ли още не. Но такива привилегии живущите в апартамент нямат, но пък винаги могат да превърнат балкона си в малка външна градина.

Изберете функционални мебели, които се сгъват, за да не отнемат излишно пространство. Сложете висящи кашпи, сандъчета и саксии по перваза на прозореца, може дори да сложите външно малко килимче, както и барбекю, така че да превърнете терасата в лятна градина, дори кухня. 

Балконът като килер

В жилищата, където няма такъв, балконът обикновено играе тази роля. Но, за да не се виждат вещите ви отвън, изберете подходящи мебели и сквивалища за балкона, където да приберете всичко. Сандъците тип пейка или високите шкафове са идеални за тази цел.

Балконът като кухня

Много хора предпочитат да усвоят балкона си, като го остъклят, тъй като жилището им е малко, а балконът не достатъчно голям и съответно не особено функционален. Остъклените балкони оникновено се превръщат в кухня или складово помещение, съчетано с място за простиране на дрехи. Въобще се превръща в мултифункционална стая с добро проветрение и много светла. 

  • А вие какво имате на терасата и за какво я използвате?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Хомеопатия" на Колин Грифит.

Добави описание

58 коментарaДобави коментар »

Snejj

От Snejj22.06.2017, 14:27 ч.

Oх, зелен :) Освен домати, обичам и краставици и спанак

Виж всички коментари за "ИГРА: Какво има на балкона ви?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Дразнят ли ви съседите?

Конкурс: Дразнят ли ви съседите?

Мирното съжителство с много и различни по характер и навици съседи не е лесна работа, затова често хората се оплакват от живущите с тях в една сграда. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме дали ви дразнят съседите?

ИГРА: Кой пазарува вкъщи?

ИГРА: Кой пазарува вкъщи?

Пазаруването на хранителни продукти е сред ежедневните задачи за всяко домакинство. Кой пазарува във вашия дом? Един от коментиралите читатели ще спечели комплект книги.

Конкурс: Декор на моята тераса

Конкурс: Декор на моята тераса

Как сте подредили терасата у дома и обичате ли да прекарвате време там през топлите месеци. Споделете ни мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд СББ Медиа АД