ИГРА: Какво държите в килера?

33 коментара0/5

Тази седмица ви питаме какво държите в килера. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Булката" Ръководство за употреба".

ИГРА: Какво държите в килера?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (04.05.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:  missu

Килерът е онази тайна стаичка у дома, която се превръща в скривалище за всевъзможни неща - нужни и ненужни. 

Килерът като перално помещение

Много домакини, при наличието на килер у дома, предпочитат да отделят пералнята и сушилнята там, заедно с коша с мръсни дрехи, препаратите, нещата за почистване на дома, дъската за гладене и ютията и неща в този дух.

Килерът като мини работилница

Ако пък си имате домашен майстор у дома, навярно килерът ще прилича повече на стая за поддръжка в някой хотел, пълна с всевъзможни инструменти, бои, машини, ел. принадлежности и какво или още не, необходимо за поправяне на неща у дома и не само.

Добави описание

Килерът като гардероб

Ако килерът се намира до спалнята или поне антрето, той лесно може да бъде превърнат в една от онези стаи, служещи за гардероб, където да поместите всички дрехи, обувки и аксесоари на членовете на семейството.

Вижте още:  Идеи за малкия килер >>>

Килерът като място за всичко

Или иначе казано склад. Всички онези неща, които искате да запазите, защото може би ще ви потрябват, или пък ползвате, но не всеки ден, а по-рядко, отиват именно там. На пръв поглед такъв килер изглежда като какафония от вещи, но реално всичко се намира по стелажи, рафтове, чекмеджета или пък виси на различки кукички от стената или тавана.

Килерът като място за провизии

Ако пък сте привърженици на зимнината, то килерът е идеалното място, където да съхранявате буркани с компот, туршия, лютеница, както и всички други хранителни продукти, които не са за хладилник. Килерът е идеалният склад за провизии като олио, брашно, захар, ориз, консерви и т.н.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

  • А как изглежда вашия килер (има ли рафтове по стените, шкафовет и прочие)?

  • Какво държите в килера?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Един от коментиралите читатели спе спечели книгата "Булката: Ръководство за употреба".

Добави описание

33 коментарaДобави коментар »

iwon

От iwon04.05.2017, 10:01 ч.

В килера държа стари вещи.

Виж всички коментари за "ИГРА: Какво държите в килера?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Как се грижите за килимите?

Конкурс: Как се грижите за килимите?

Как се грижите за килимите - използвате ли препарати или пък имате натурални хитринки за почистването им? Как перете килимите - перете ги у дома (ако живеете в къща), давате ги на фирма или пък имате перяща прахосмукачка. Споделете ни опита си, а за награда - един от вас ще спечели "Улица Камелия" на Мерсе Родореда

ИГРА: На газ или ток готвите?

ИГРА: На газ или ток готвите?

Тази седмица ви питаме дали готвите на ток или предпочитате газта. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Литий" на Орелиен Гуго от изд. Ера.

Конкурс: Как се грижите за цветята през отпуската?

Конкурс: Как се грижите за цветята през отпуската?

В сезона на отпуските понякога един от най-големите проблеми на запалените градинари е кой ще се грижи за растенията, докато семейството е на почивка. Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, как се грижите за цветята през отпуската? Победителят ще спечели интересна книга.