ИГРА: Какво държите на нощното шкафче?

63 коментара0/5

Тази седмица ни е любопитно да разберем какво държите на нощното шкафче. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата “Подсъзнанието може всичко” на Джон Кехоу от изд. Инфодар.

ИГРА: Какво държите на нощното шкафче?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (12.01.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: Bambulka

Малко или голямо, с чекмеджета и етажерки или просто един стол, играещ функцията на нощно шкафче. Тази мебел има всевъзможни визии, кои по-практични или пък по-екстравагантни в съчетание с интериора. Но независимо как изглежда, важното е нощното шкафче да ви е удобно и да събира всичко, което искате да ви бъде на една ръка разстояние, когато си почивате в леглото или спите.

Вижте също:  Какво нощно шкафче да изберете? >>>

 

Нощното шкафче е като дамската чанта – интимно пространство, в което може да намерите всевъзможни съкровища, дори такива, за които дори не предполагате, че са там.

 

Вещите от нощното шкафче говорят много за характера, интересите, професията и въобще живота на притежателя им.

 

На нощното шкафче на повечето хора може да намерите най-често нощна лампа, телефон, зарядно за телефон, портфейл, бижута, часовник, книга. Нощното шкафче е мястото, където мнозина държат също чаша или шише с вода, храна (вафли, бисквити, ядки са обичайни за нощното меню). Сред популярните вещи са и дистанционните за телевизора и климатика, парфюми, ластици, фиби идруги аксесоари за коса, ключове.

 

А вие какво държите на нощното шкафче?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу от изд. Инфодар.

Добави описание

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Прах, гел или капсули за пране?

ИГРА: Прах, гел или капсули за пране?

Тази седмица ви питаме с какво перете - прах за пране, течен перилен препарат или капсули за пране? Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Вербална хомеопатия".

ИГРА: Какви бели правят домашните ви любимци?

ИГРА: Какви бели правят домашните ви любимци?

Тази седмица ви питаме дали имате домашни любимци и какви бели правят у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Шести патрул" на Сергей Лукяненко.

ИГРА: Как и колко често чистите хладилника?

ИГРА: Как и колко често чистите хладилника?

Тази седмица ви питаме как и колко често чистите хладилника. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Ало, любов, къде си?" от Мишел Куна.