ИГРА: Какво държите на нощното шкафче?

63 коментара0/5

Тази седмица ни е любопитно да разберем какво държите на нощното шкафче. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата “Подсъзнанието може всичко” на Джон Кехоу от изд. Инфодар.

ИГРА: Какво държите на нощното шкафче?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (12.01.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: Bambulka

Малко или голямо, с чекмеджета и етажерки или просто един стол, играещ функцията на нощно шкафче. Тази мебел има всевъзможни визии, кои по-практични или пък по-екстравагантни в съчетание с интериора. Но независимо как изглежда, важното е нощното шкафче да ви е удобно и да събира всичко, което искате да ви бъде на една ръка разстояние, когато си почивате в леглото или спите.

Вижте също:  Какво нощно шкафче да изберете? >>>

Нощното шкафче е като дамската чанта – интимно пространство, в което може да намерите всевъзможни съкровища, дори такива, за които дори не предполагате, че са там.

Вещите от нощното шкафче говорят много за характера, интересите, професията и въобще живота на притежателя им.

На нощното шкафче на повечето хора може да намерите най-често нощна лампа, телефон, зарядно за телефон, портфейл, бижута, часовник, книга. Нощното шкафче е мястото, където мнозина държат също чаша или шише с вода, храна (вафли, бисквити, ядки са обичайни за нощното меню). Сред популярните вещи са и дистанционните за телевизора и климатика, парфюми, ластици, фиби идруги аксесоари за коса, ключове.

А вие какво държите на нощното шкафче?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу от изд. Инфодар.

Добави описание

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Имате ли великденска украса у дома?

Конкурс: Имате ли великденска украса у дома?

Остават само две седмици до Великден. Ако декорирате дома си за празника, вероятно е време да започнете да украсявате. Споделете ни дали и как ще украсите дома за Великден. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Ваканция в Тоскана" на изд. ИБИС

Конкурс: Коледни традиции в моя дом

Конкурс: Коледни традиции в моя дом

Всеки дом празнува по различен начин Коледа според традициите, които семейството уважава и спазва. Тази седмицата в играта "Домашни тайни" ви питаме кои са коледните традиции във вашия дом?

Конкурс: Как подготвяте дома за есента?

Конкурс: Как подготвяте дома за есента?

Към края на септември лятото вече е в миналото, а на дневен ред е есента. Както сменяме дрехите, когато времето захладнее, така и домът се нуждае от подготовка за студените дни. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, как подготвяте дома за есента?