ИГРА: Какво държите на кухненския плот?

56 коментара0/5

Как е подреден кухненският ви плот и какво сте сложили на него. Споделете в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД

ИГРА: Какво държите на кухненския плот?
 © Pinterest

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (05.01.2017 г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: gabriella_m

Подредбата на кухненския плот издава много както за характера на човек, така и за начина, по който се изявява в домакинството.

Много хора се почитатели на минимализма. Предпочитат семплото обзавеждане, без много детайли и с изчистени линии. Те предпочитат кухненският плот да е празен, за да може да се използва при готвене. На него няма излишни уреди и кухненски принадлежности, които да събират прах.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Предимства и недостатъци на

различните видове кухненски плотове

Някои хора пък се чувстват идеално в добре организиран хаос. Върху техния кухненски плот има куп неща, които може да им потрябват или пък не. Те виждат в хаоса ред и не виждат проблем кухненският плот да е натрупан.

кухненски плот

Трети пък използват кухненския плот като допълнително място за съхранение на ежедневно използвани уреди и принадлежности. Най-често в домовете на тези хора върху кухненския плот можете да откриете кафемашина, микровълнова, уред за сандвичи, тостер или каквото използва за претопляне/ приготвяне на храна. Върху кухненския плот са любимите чаши за кафе, буркана с кафето или любимия чай.

Тази седмица ви питаме:

  • Какво държите на кухненския плот?

Един от коментиралите читатели ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД - "Изкушение в Бат" и "Цената на Рая"

* Повече за книгите може да научите, като кликнете на кориците долу

изкушение в бат, каролайн лангдънцената на рая

56 коментарaДобави коментар »

donaddt

От donaddt05.01.2017, 18:51 ч.

Не държа много неща на кухненския плот - сушилник за посудата, гъба и препарат за миене, течен сапун и миникошче за отпадъци.

Виж всички коментари за "ИГРА: Какво държите на кухненския плот?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Кой е идеалният домашен любимец?

Конкурс: Кой е идеалният домашен любимец?

Куче, котка, рибки или само на снимка...Кой е идеалният домашен любимец според вас и защо? Споделете мнението си и може да спечелите комплект книги на изд. СББ Медиа АД

Конкурс: Ползвате ли климатик вкъщи?

Конкурс: Ползвате ли климатик вкъщи?

С настъпването на първите летни жеги, много хора си задават въпроса дали е уместно да инвестират в качествен климатик. Споделете своя опит с нас - ползвате ли климатик вкъщи? Един от коментиралите ще спечели интересна книга.

ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?

ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?

Бихте ли ремонтирали жилище, в което живеете само временно? Споделете ни мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на писателката Амели Нотомб от изд. Colibri