ИГРА: Какво държите на кухненския плот?

56 коментара0/5

Как е подреден кухненският ви плот и какво сте сложили на него. Споделете в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД

ИГРА: Какво държите на кухненския плот?
 © Pinterest

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (05.01.2017 г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: gabriella_m

Подредбата на кухненския плот издава много както за характера на човек, така и за начина, по който се изявява в домакинството.

Много хора се почитатели на минимализма. Предпочитат семплото обзавеждане, без много детайли и с изчистени линии. Те предпочитат кухненският плот да е празен, за да може да се използва при готвене. На него няма излишни уреди и кухненски принадлежности, които да събират прах.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Предимства и недостатъци на

различните видове кухненски плотове

Някои хора пък се чувстват идеално в добре организиран хаос. Върху техния кухненски плот има куп неща, които може да им потрябват или пък не. Те виждат в хаоса ред и не виждат проблем кухненският плот да е натрупан.

кухненски плот

Трети пък използват кухненския плот като допълнително място за съхранение на ежедневно използвани уреди и принадлежности. Най-често в домовете на тези хора върху кухненския плот можете да откриете кафемашина, микровълнова, уред за сандвичи, тостер или каквото използва за претопляне/ приготвяне на храна. Върху кухненския плот са любимите чаши за кафе, буркана с кафето или любимия чай.

Тази седмица ви питаме:

  • Какво държите на кухненския плот?

Един от коментиралите читатели ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД - "Изкушение в Бат" и "Цената на Рая"

* Повече за книгите може да научите, като кликнете на кориците долу

изкушение в бат, каролайн лангдънцената на рая

56 коментарaДобави коментар »

donaddt

От donaddt05.01.2017, 18:51 ч.

Не държа много неща на кухненския плот - сушилник за посудата, гъба и препарат за миене, течен сапун и миникошче за отпадъци.

Виж всички коментари за "ИГРА: Какво държите на кухненския плот?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Къде държите бижутата?

ИГРА: Къде държите бижутата?

Бижутата са завършващ аксесоар към визията на много жени. Понякога обаче трудно се намира място за съхранение. Затова тази седмица питаме: Къде държите бижутата си?

Ръчно изработена шоколадова кутия с капак  във формата на сърце от шоколад с 4 бр. Домашни трюфели.

Вино или любов – спечели шоколадово изкушение от Katya&Kary Bakery

Свети Валентин или Трифон Зарезан - кой празник ще празнувате на 14 февруари? Споделете своето мнение и може да спечелите шоколадово изкушение от Katya&Kary Bakery.

Конкурс: Колко често пускате прахосмукачка?

Конкурс: Колко често пускате прахосмукачка?

В зависимост от това дали имате куче или котка, дали имате килими или не, дали прекарвате много време у дома, или се прибирате само, за да спите, жилището се почиства с различна честота.