ИГРА: Какви инциденти са се случвали у дома?

56 коментара0/5

Тази седмица ви питаме какви домашни инциденти са ви се случвали. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Пожарникаря" на изд. Ибис.

ИГРА: Какви инциденти са се случвали у дома?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (18.05.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: sonya_66

Най-честите домашни инциденти

Сред по-безобидните попадат счупените съдове, брави, прозорци, разливането на вино и други силно оцветяващи и цапащи храни и напитки върху меката мебел у дома, счупен телевизор и т.н.

Сред по-тежките домашни инциденти са спиканите водопроводни тръби, късо съединение, пожар, наводнение от съседите, влизане с взлом и кражба на имущество.

Застраховано ли е жилището ви?

Много хора предпочитат да застраховат дома си срещу най-честите инциденти, които им се случват. Така, каквото и да се случи, щетите ще бъдат покрити финансово от застрахователите. 

Вижте още:  Първа помощ при домашни инциденти >>>

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

А какви инциденти са се случвали във вашия дом?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Пожарникаря" на изд. Ибис.

Добави описание

 

Още за: дом, инцидент

56 коментарaДобави коментар »

Plamis

От Plamis26.05.2017, 20:01 ч.

при нас нищо интересно не се случва, даже и инцидентите са рядкост - най-много една счупена чаша/читния и то не помня от кога не е ставало и това

Виж всички коментари за "ИГРА: Какви инциденти са се случвали у дома?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Подходящ цвят за детската стая?

Конкурс: Подходящ цвят за детската стая?

Подобно на останалите стаи в дома, и при детската се появява дилемата в какъв цвят да бъде боядисана. Дали нюансът е подходящ за по-малките или пък е твърде ярък? Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, кой според вас е подходящият цвят за детската стая?

ИГРА: Свети Валентин или Трифон Зарезан

ИГРА: Свети Валентин или Трифон Зарезан

Кой от двата празника почитате/ почетохте на 14-ти февруари или отбелязвате деня на любовта и виното едновременно. Споделете мнението си в коментарите и един от вас ще спечели книгата "Любовта на великите мъже"

Конкурс: Любимо пролетно цвете

Конкурс: Любимо пролетно цвете

Кое е любимото ви пролетно цвете? Споделете ни в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Декоративни дървета и храсти".