ИГРА: Какви инциденти са се случвали у дома?

56 коментара0/5

Тази седмица ви питаме какви домашни инциденти са ви се случвали. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Пожарникаря" на изд. Ибис.

ИГРА: Какви инциденти са се случвали у дома?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (18.05.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Най-честите домашни инциденти

Сред по-безобидните попадат счупените съдове, брави, прозорци, разливането на вино и други силно оцветяващи и цапащи храни и напитки върху меката мебел у дома, счупен телевизор и т.н.

Сред по-тежките домашни инциденти са спиканите водопроводни тръби, късо съединение, пожар, наводнение от съседите, влизане с взлом и кражба на имущество.

Застраховано ли е жилището ви?

Много хора предпочитат да застраховат дома си срещу най-честите инциденти, които им се случват. Така, каквото и да се случи, щетите ще бъдат покрити финансово от застрахователите. 

Вижте още:  Първа помощ при домашни инциденти >>>

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

А какви инциденти са се случвали във вашия дом?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Пожарникаря" на изд. Ибис.

Добави описание

 

Още за: дом, инцидент

56 коментарaДобави коментар »

Plamis

От Plamis26.05.2017, 20:01 ч.

при нас нищо интересно не се случва, даже и инцидентите са рядкост - най-много една счупена чаша/читния и то не помня от кога не е ставало и това

Виж всички коментари за "ИГРА: Какви инциденти са се случвали у дома?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Имате ли външни щори?

Конкурс: Имате ли външни щори?

Обикновено лятото е сезонът, когато хората започват да се питат дали не е добра идея да сложат външни щори на прозорците вкъщи. Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, имате ли външни щори и доволни ли сте от тях? Победителят ще спечели интересна книга.

Конкурс: Цветът на моя хол

Конкурс: Цветът на моя хол

В играта ни "Домашни тайни" тази седмица ви питаме в какъв цвят е вашият хол - мястото, където обикновено прекарваме най-много време вкъщи. Един от коментиралите ще спечели интересна книга.

Конкурс: Обичате ли зелените цветя?

Конкурс: Обичате ли зелените цветя?

Покрай пъстротата и разнообразието от цъфтящи стайни растения, като че ли листно-декоративните остава някак на заден план, въпреки, че и те имат своите предимства. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, обичате ли зелените цветя и отглеждате ли такива?