ИГРА: Какви бели правят домашните ви любимци?

54 коментара0/5

Тази седмица ви питаме дали имате домашни любимци и какви бели правят у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Шести патрул" на Сергей Лукяненко.

ИГРА: Какви бели правят домашните ви любимци?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (18.05.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител : Iveta

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Имате ли домашни любимци? Да?

Е, значи сте наясно колко много поразии може да направи едно животно, когато е само у дома, или просто, когато не го гледате какво прави.

Да имате домашни любимци е все едно да имате деца. С тази разлика, че децата порастват, а домашните любимци си остават вечни деца. И като такива, любимото им занимание е да правят пакости, които не веднъж са съсипвали и продължават да съсипват дома ви.

Как изглежда домът на хората с домашни любимци?

Най-популярните домашни любимци са котките и кучетата, а сред най-редовните им пакости са гризането на мебелите, вратите и всичко дървено у дома, драскането с нокти върху дамаската на мебелите, катеренето по секции и шкафове и бутане на всевъзможни вещи, които се озовават счупени и разсипани на пода.

Котките и кучетата също обичат да си крадат и скриват вещи, например под леглото в спалнята. Обичат да си изяждат собственото легло или пък да изяждат дивана на собствениците си.

Уринирането на всевъзможни места (поне докато се научат къде трябва) е също стандартна беля, която съсипва дома ви. Космите по мебелите са също неизбежни. Въобще, когато човек има домашен любимец, никога не може да е сигурен в какво състояние ще намери дома си, когато се прибере. Акко денят е бил скучен за котката или кучето ви, то навярно в домът ви ще цари пълна бъркотия вечерта.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

  • А какви домашни любимци имате вие и какви бели правят у дома?

  • Кой чисти след пакостите на домашните ви любимци?

  • Каква е най-голямата беля на домашните ви любимци, оставила трайни щети в дома ви?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Шести патрул" на Сергей Лукяненко от изд. Инфодар.

Добави описание

 

 

 

 

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Къде държите домашните дрехи?

ИГРА: Къде държите домашните дрехи?

Тази седмица ви питаме къде държите домашните дрехи, когато не ги носите. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Тълкуване на сънищата".

Конкурс: Колко често миете прозорците?

Конкурс: Колко често миете прозорците?

Почистването на прозорците е кошмар за много домакини. Често отнема часове, за се свърши качествено, а резултатът се губи след първия дъжд. Споделете в коментар колко често миете прозорците и един от вас ще спечели книгата "Априлска жътва" на изд. ИБИС

ИГРА: Къде държите бижутата?

ИГРА: Къде държите бижутата?

Бижутата са завършващ аксесоар към визията на много жени. Понякога обаче трудно се намира място за съхранение. Затова тази седмица питаме: Къде държите бижутата си?