ИГРА: Как изглежда тоалетката ви?

56 коментара0/5

Тази седмица ви питаме как изглежда тоалетката ви. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата “Girl code”.

ИГРА: Как изглежда тоалетката ви?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (13.04.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:  afrodita707

Имате ли обособена тоалетка у дома?

Всяка дама заслужава своето дамско място у дома. Понякога това е тоалетка в истинския смисъл на думата, а в други случаи ролята на тази мебел играят шкафа в антрето, нощното шкафче, масичка в дневната и прочие.

Как изглежда тоалетката ви?

Обичайно тоалетката прилича на малко фино бюро с огромно огледало и чекмеджета, които побират всичката ви козметика, аксесоари за коса, сешоар и прочие. На плота обикновено се намира всичко, което ползвате ежедневно – дезодорант, парфюм, гребен, червило, както и едно портативно огледало (може и увеличително) за по-прецизно гримиране и разкрасяване.

Къде се намира тоалетката ви?

Обичайно тоалетката е мебел за спалня, но антрето/коридора също са популярни помещения, където се поставя тоалетка. Удобно е, защото точно преди да излезете всеки ден, имате възможност да добавите последни щрихи към въшния си вид – да оправите прическата или грима си. Но пък минусът е, че антрето обикновено е тъмно помещение с изкуствена светлина, което затруднява всякакви процедури по разкрасяване. Ето защо за мнозина спалнята се оказва по-удобно място за тоалетката.

А вие имате ли тоалетка, къде се намира тя у дома, как изглежда и какво държите върху нея?

Eдин от коментиралите читатели ще спечели книгата "Girl code".

Добави описание

56 коментарaДобави коментар »

plamma4e

От plamma4e13.04.2017, 23:28 ч.

Нямам тоалетка, козметичните ми продукти са прибрани в шкаф.

Виж всички коментари за "ИГРА: Как изглежда тоалетката ви?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Какво държите на кухненския плот?

ИГРА: Какво държите на кухненския плот?

Как е подреден кухненският ви плот и какво сте сложили на него. Споделете в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД

Конкурс: Цветът на моята баня

Конкурс: Цветът на моята баня

Изборът на цвят за банята е също толкова отговорна задача, колкото и решаването в каква цветова гама да са останалите стаи в дома. Класически или новаторски цветове предпочитате? Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, какъв е цветът на вашата баня?

ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?

ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?

Бихте ли ремонтирали жилище, в което живеете само временно? Споделете ни мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на писателката Амели Нотомб от изд. Colibri