ИГРА: Излишната мебел у дома?

64 коментара0/5

Има ли мебел, която само заема място в дома ви и просто бихте искали да изхвърлите? Коя е излишната мебел във вашия дом? Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "През онази нощ" на изд. ИБИС

ИГРА: Излишната мебел у дома?
 © istockphoto.com

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (18.08.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Когато заживеем на някое място, обзавеждаме дома си с всичко необходимо. Малко по-малко обаче купуваме и други мебели, от които имаме нужда за момента. И ако старите са здрави, решаваме да не ги изхвърлим. Така постепенно домът ни се задръства с мебели, които само заемат място и събират прах.

Най-лесният начин да се отървете от ненужните мебели е като ги продадете по интернет. Друг вариант е да ги използвате за обзавеждане на мазето или тавана (ако имате такива помещения, които са свободни). 

диван, излишна мебел

Не забравяйте възможността да ги дарите на нуждаещи се семейства. Има много и различни групи в социалните мрежи, в които хората подаряват/ търсят различни видове мебели.

За да се справят с проблема малко място и много мебели, все повече хора предпочитат да купуват мебели, които се трансформират. Най-разпространеният избор е детско креватче, което се преобразува на бюро, когато детето порастне. Има и много други примери. Този тип мебели са малко по-скъпи, но в дългосрочен план са мъдра инвестиция.

Тази седмица ви питаме:

  • Има ли излишна мебел във вашия дом и коя е тя?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "През онази нощ" на изд. ИБИС

през онази нощ, ибис

Още за: мебели

64 коментарaДобави коментар »

paraspull

От paraspull18.08.2016, 18:25 ч.

В моя дом няма излишна мебел.

Виж всички коментари за "ИГРА: Излишната мебел у дома?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Как предпазвате дома през отпуската?

Конкурс: Как предпазвате дома през отпуската?

Лятото е сезонът на отпуските, което означава безброй оставени без надзор домове - истинско изкушение за крадците. Тази седмица в рубриката "Домашни тайни" ви питаме - как предпазвате дома през отпуската? Победителят ще спечели интересна книга.

Конкурс: Най-използваният уред в кухнята

Конкурс: Най-използваният уред в кухнята

Кой е най-използваният от вас и вашето семейство уред в кухнята? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели най-новата книга на Исабел Алиенде.

ИГРА: Събирате ли се за Коледа със семейството?

ИГРА: Събирате ли се за Коледа със семейството?

Тази седмица ви питаме събирате ли се за Коледа със семейството. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Първата равносметка след апокалипсиса" на Фредерик Бегбеде от изд. Колибри.