ИГРА: Излишната мебел у дома?

64 коментара0/5

Има ли мебел, която само заема място в дома ви и просто бихте искали да изхвърлите? Коя е излишната мебел във вашия дом? Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "През онази нощ" на изд. ИБИС

ИГРА: Излишната мебел у дома?
 © istockphoto.com

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (18.08.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Когато заживеем на някое място, обзавеждаме дома си с всичко необходимо. Малко по-малко обаче купуваме и други мебели, от които имаме нужда за момента. И ако старите са здрави, решаваме да не ги изхвърлим. Така постепенно домът ни се задръства с мебели, които само заемат място и събират прах.

Най-лесният начин да се отървете от ненужните мебели е като ги продадете по интернет. Друг вариант е да ги използвате за обзавеждане на мазето или тавана (ако имате такива помещения, които са свободни). 

диван, излишна мебел

Не забравяйте възможността да ги дарите на нуждаещи се семейства. Има много и различни групи в социалните мрежи, в които хората подаряват/ търсят различни видове мебели.

За да се справят с проблема малко място и много мебели, все повече хора предпочитат да купуват мебели, които се трансформират. Най-разпространеният избор е детско креватче, което се преобразува на бюро, когато детето порастне. Има и много други примери. Този тип мебели са малко по-скъпи, но в дългосрочен план са мъдра инвестиция.

Тази седмица ви питаме:

  • Има ли излишна мебел във вашия дом и коя е тя?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "През онази нощ" на изд. ИБИС

през онази нощ, ибис

Още за: мебели

64 коментарaДобави коментар »

paraspull

От paraspull18.08.2016, 18:25 ч.

В моя дом няма излишна мебел.

Виж всички коментари за "ИГРА: Излишната мебел у дома?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Вентилатор или климатик за жегите?

Конкурс: Вентилатор или климатик за жегите?

Кое предпочитате за горещите дни - вентилатор или климатик? Очакваме мненията ви в коментар под статията. Един от коментиралите ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД

ИГРА: Хелоуин у дома: За или против?

ИГРА: Хелоуин у дома: За или против?

Отбелязвате ли по някакъв начин Хелоуин у дома и слагате ли украса за този празник? Очакваме мненията ви в коментар под статията, а един от вас ще спечели книгата Уаби-саби на изд. AMG Publishing

ИГРА: Кой чисти у дома?

ИГРА: Кой чисти у дома?

Тази седмица ни е любопитно кой се грижи домът ви да е чист и подреден. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Многото лица на мъжете".