ИГРА: Излишната мебел у дома?

64 коментара0/5

Има ли мебел, която само заема място в дома ви и просто бихте искали да изхвърлите? Коя е излишната мебел във вашия дом? Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "През онази нощ" на изд. ИБИС

ИГРА: Излишната мебел у дома?
 © istockphoto.com

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (18.08.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Когато заживеем на някое място, обзавеждаме дома си с всичко необходимо. Малко по-малко обаче купуваме и други мебели, от които имаме нужда за момента. И ако старите са здрави, решаваме да не ги изхвърлим. Така постепенно домът ни се задръства с мебели, които само заемат място и събират прах.

Най-лесният начин да се отървете от ненужните мебели е като ги продадете по интернет. Друг вариант е да ги използвате за обзавеждане на мазето или тавана (ако имате такива помещения, които са свободни). 

диван, излишна мебел

Не забравяйте възможността да ги дарите на нуждаещи се семейства. Има много и различни групи в социалните мрежи, в които хората подаряват/ търсят различни видове мебели.

За да се справят с проблема малко място и много мебели, все повече хора предпочитат да купуват мебели, които се трансформират. Най-разпространеният избор е детско креватче, което се преобразува на бюро, когато детето порастне. Има и много други примери. Този тип мебели са малко по-скъпи, но в дългосрочен план са мъдра инвестиция.

Тази седмица ви питаме:

  • Има ли излишна мебел във вашия дом и коя е тя?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "През онази нощ" на изд. ИБИС

през онази нощ, ибис

Още за: мебели

64 коментарaДобави коментар »

paraspull

От paraspull18.08.2016, 18:25 ч.

В моя дом няма излишна мебел.

Виж всички коментари за "ИГРА: Излишната мебел у дома?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Как пестите енергия вкъщи?

Конкурс: Как пестите енергия вкъщи?

През зимния сезон сметките за ток, парно и топла вода значително нарастват именно заради захлаждането на времето. В някои домакинства това налага въвеждане на методи, с помощта на които се ограничава разходът на енергия. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, как пестите енергия вкъщи?

ИГРА: Свети Валентин или Трифон Зарезан

ИГРА: Свети Валентин или Трифон Зарезан

Кой от двата празника почитате/ почетохте на 14-ти февруари или отбелязвате деня на любовта и виното едновременно. Споделете мнението си в коментарите и един от вас ще спечели книгата "Любовта на великите мъже"

Конкурс: Кога започвате да украсявате за Коледа?

Конкурс: Кога започвате да украсявате за Коледа?

Коледа е любим празник на малки и големи - цялото семейство се събира, разменят се подаръци, всички се радват на уютен и пълен с усмивки дом. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, колко сте нетърпеливи и кога започвате да украсявате за Коледа.