ИГРА: Имате ли телевизор в спалнята?

64 коментара0/5

За или против сте да има телевизор в спалнята? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. ИнфоДАР.

ИГРА: Имате ли телевизор в спалнята?
 © istockphoto.com/ инфоДАР

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (10.11.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Смятате ли, че трябва да имате телевизор в спалнята? Това е въпрос, който няма еднозначен отговор. Често се случва единият от двамата партньори да настоява да има, докато другият е силно против. Телевизорът в спалнята има плюсове и минуси и крайният резултат често изисква единият от двамата партньори да направи компромис.

Много хора държат да имат телевизор в спалнята, защото им е по-лесно да заспиват, докато гледат нещо или просто слушат звука като фонов шум. При други е точно обратното - звука и светлината, идващи от телевизора им пречат да заспят.

Проучване: Телевизорът в спалнята подобрява сексуалния живот >>>

телевизор в спалня

От друга страна телевизорът в спалнята позволява да си почивате, докато гледате любим филм или сериал. За много двойки това се превръща в сближаващ ритуал. Някои пък са на противоположното мнение, като смятат, че телевизията отнема от интимността на двойката, защото партньорът се фокусира твърде много върху това, което гледа. 

А вие какво мислите? Тази седмица питаме:

  1. Имате ли телевизор в спалнята?
  2. Каква е вашата лична позиция: За или Против сте?

Един от коментиралите читатели ще спечели комплект книги на изд. инфоДАР от поредицата "Специален подарък" 

специален подарък

64 коментарaДобави коментар »

sofito1

От sofito110.11.2016, 12:42 ч.

Ние нямаме телевизор в спалнята. Против сме. Спалнята е място за отпускане след натовареното ежедневие и релаксиране !

Виж всички коментари за "ИГРА: Имате ли телевизор в спалнята?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Завеси, пердета или щори?

ИГРА: Завеси, пердета или щори?

Тази седмица ви питаме какво имате у дома – завеси, пердета щори или пък нещо друго. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата “Целувката на гепарда”.

Конкурс: Цветът на моята баня

Конкурс: Цветът на моята баня

Изборът на цвят за банята е също толкова отговорна задача, колкото и решаването в каква цветова гама да са останалите стаи в дома. Класически или новаторски цветове предпочитате? Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, какъв е цветът на вашата баня?

ИГРА: Къде държите чадърите?

ИГРА: Къде държите чадърите?

Есента е тук и през следващите месеци все повече ще се налага да използваме "услугите" на чадъра. Но къде у дома съхранявате чадърите? Споделете в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД.