ИГРА: Имате ли телевизор в спалнята?

64 коментара0/5

За или против сте да има телевизор в спалнята? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. ИнфоДАР.

ИГРА: Имате ли телевизор в спалнята?
 © istockphoto.com/ инфоДАР

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (10.11.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Смятате ли, че трябва да имате телевизор в спалнята? Това е въпрос, който няма еднозначен отговор. Често се случва единият от двамата партньори да настоява да има, докато другият е силно против. Телевизорът в спалнята има плюсове и минуси и крайният резултат често изисква единият от двамата партньори да направи компромис.

Много хора държат да имат телевизор в спалнята, защото им е по-лесно да заспиват, докато гледат нещо или просто слушат звука като фонов шум. При други е точно обратното - звука и светлината, идващи от телевизора им пречат да заспят.

Проучване: Телевизорът в спалнята подобрява сексуалния живот >>>

телевизор в спалня

От друга страна телевизорът в спалнята позволява да си почивате, докато гледате любим филм или сериал. За много двойки това се превръща в сближаващ ритуал. Някои пък са на противоположното мнение, като смятат, че телевизията отнема от интимността на двойката, защото партньорът се фокусира твърде много върху това, което гледа. 

А вие какво мислите? Тази седмица питаме:

  1. Имате ли телевизор в спалнята?
  2. Каква е вашата лична позиция: За или Против сте?

Един от коментиралите читатели ще спечели комплект книги на изд. инфоДАР от поредицата "Специален подарък" 

специален подарък

64 коментарaДобави коментар »

sofito1

От sofito110.11.2016, 12:42 ч.

Ние нямаме телевизор в спалнята. Против сме. Спалнята е място за отпускане след натовареното ежедневие и релаксиране !

Виж всички коментари за "ИГРА: Имате ли телевизор в спалнята?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Колко често пускате прахосмукачка?

Конкурс: Колко често пускате прахосмукачка?

В зависимост от това дали имате куче или котка, дали имате килими или не, дали прекарвате много време у дома, или се прибирате само, за да спите, жилището се почиства с различна честота.

ИГРА: Как и колко често чистите хладилника?

ИГРА: Как и колко често чистите хладилника?

Тази седмица ви питаме как и колко често чистите хладилника. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Ало, любов, къде си?" от Мишел Куна.

Конкурс: Имате ли микровълнова?

Конкурс: Имате ли микровълнова?

Икономично, бързо и удобно – това означава микровълновата фурна за съвременната домакиня. Но не всеки подхожда по този начин към един от най-използваните кухненски уреди. Полезна или вредна е микровълновата често е тема за спор. Тази седмица в играта Домашни тайни ви питаме, имате ли микровълнова?