ИГРА: Имате ли кухненски робот?

40 коментара0/5

Кухненският робот е незаменим помощник в кухнята за едни, но напълно излишен уред за други. Споделете в коментар под статията дали имате кухненски робот и един от вас ще спечели книгата "Живот без ограничения" на изд. Вакон.

ИГРА: Имате ли кухненски робот?
 © istockphoto.com

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (08.09.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Винаги съм обичала да прекарвам много време в кухнята, стига да имам необходимите уреди, които да улесняват подготовката. Обичам да готвя, но вършенето на някои задачи на ръка ми се струва досадно и изморително. Такъв пример е трошенето на бисквити за чийзкейк, рязането на зеле за салата, изцеждането на плодове за сок и пасирането. Затова мога да кажа, че кухненският робот веднага влезе в употреба в моята кухня.

5 вкусни рецепти за чийзкейк >>>

Приготвянето на десерти и салати стана по-бързо и по-лесно. И това при все, че кухненският ми робот далеч не е последен писък на технологиите. Има приставка ренде, приставка за рязане на шайби, блендер кана и нож, с чиято помощ роботът се превръща в чопър. Особено полезна е и приставката за месене на тесто, макар аз да предпочитам да меся на ръка. И всичко това в един уред с няколко приставки, перфектен за малката ми кухня.

Вижте също:

Полезни уреди за всяка кухня >>>

Кухня според зодията >>>

В същото време често чувам, че мои приятелки изобщо не използват кухненските си роботи. За тях това е една ненужна и скъпа инвестиция, която не влиза в употреба, мие се трудно и заема немалко място. Две различни гледни точки за едно и също нещо.

Добави описание

Кухненският робот определено има своите предимства и спестява много време в кухнята особено ако приготвяте по-сложни ястия. Един от недостатъците му е, че се мие трудно, защото има много части (блендер каната ми например има 3 части - кана и капак от две части, всяка от които се измива поотделно след всяко използване). Има обаче и по-скъпи модели, чиито части без проблем можете да почиствате в миялна машина.

Затова ви питаме:

  • Имате ли кухненски робот и използвате ли го често?
  • Ако нямате кухненски робот, бихте ли искали да си вземете?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Живот без ограничения" на изд. Вакон

живот без ограничения, ник вуйчич, изд. вакон

40 коментарaДобави коментар »

cookie88

От cookie8809.09.2016, 19:36 ч.

Вече не съобщавате ли победителите от игрите?

Виж всички коментари за "ИГРА: Имате ли кухненски робот?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Как пазите дома от комарите?

Конкурс: Как пазите дома от комарите?

Мрежа против комари, спрейове, лампи. Как сте избрали да предпазите дома си от комарите? Един от споделилите мнение под статията в сайта ще спечели комплект книги на изд. Ера.

ИГРА: Как релаксирате у дома?

ИГРА: Как релаксирате у дома?

Успявате ли да си отпочивате качествено у дома? Какъв е начинът ви да релаксирате? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели

ИГРА: Свети Валентин или Трифон Зарезан

ИГРА: Свети Валентин или Трифон Зарезан

Кой от двата празника почитате/ почетохте на 14-ти февруари или отбелязвате деня на любовта и виното едновременно. Споделете мнението си в коментарите и един от вас ще спечели книгата "Любовта на великите мъже"