ИГРА: Имате ли кухненски робот?

40 коментара0/5

Кухненският робот е незаменим помощник в кухнята за едни, но напълно излишен уред за други. Споделете в коментар под статията дали имате кухненски робот и един от вас ще спечели книгата "Живот без ограничения" на изд. Вакон.

ИГРА: Имате ли кухненски робот?
 © istockphoto.com

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (08.09.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Винаги съм обичала да прекарвам много време в кухнята, стига да имам необходимите уреди, които да улесняват подготовката. Обичам да готвя, но вършенето на някои задачи на ръка ми се струва досадно и изморително. Такъв пример е трошенето на бисквити за чийзкейк, рязането на зеле за салата, изцеждането на плодове за сок и пасирането. Затова мога да кажа, че кухненският робот веднага влезе в употреба в моята кухня.

5 вкусни рецепти за чийзкейк >>>

Приготвянето на десерти и салати стана по-бързо и по-лесно. И това при все, че кухненският ми робот далеч не е последен писък на технологиите. Има приставка ренде, приставка за рязане на шайби, блендер кана и нож, с чиято помощ роботът се превръща в чопър. Особено полезна е и приставката за месене на тесто, макар аз да предпочитам да меся на ръка. И всичко това в един уред с няколко приставки, перфектен за малката ми кухня.

Вижте също:

Полезни уреди за всяка кухня >>>

Кухня според зодията >>>

В същото време често чувам, че мои приятелки изобщо не използват кухненските си роботи. За тях това е една ненужна и скъпа инвестиция, която не влиза в употреба, мие се трудно и заема немалко място. Две различни гледни точки за едно и също нещо.

Добави описание

Кухненският робот определено има своите предимства и спестява много време в кухнята особено ако приготвяте по-сложни ястия. Един от недостатъците му е, че се мие трудно, защото има много части (блендер каната ми например има 3 части - кана и капак от две части, всяка от които се измива поотделно след всяко използване). Има обаче и по-скъпи модели, чиито части без проблем можете да почиствате в миялна машина.

Затова ви питаме:

  • Имате ли кухненски робот и използвате ли го често?
  • Ако нямате кухненски робот, бихте ли искали да си вземете?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Живот без ограничения" на изд. Вакон

живот без ограничения, ник вуйчич, изд. вакон

40 коментарaДобави коментар »

cookie88

От cookie8809.09.2016, 19:36 ч.

Вече не съобщавате ли победителите от игрите?

Виж всички коментари за "ИГРА: Имате ли кухненски робот?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Събирате ли се за Коледа със семейството?

ИГРА: Събирате ли се за Коледа със семейството?

Тази седмица ви питаме събирате ли се за Коледа със семейството. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Първата равносметка след апокалипсиса" на Фредерик Бегбеде от изд. Колибри.

Конкурс: С какво се отоплявате през зимата?

Конкурс: С какво се отоплявате през зимата?

С какво се отоплявате през зимата е въпрос, който често чуваме в разговорите между колеги и познати, защото всеки търси най-изгодния и ефективен метод за своя дом. Затова тази седмица в играта "Домашни тайни" решихме да ви попитаме именно това.

Конкурс: Великденските традиции в дома ви

Конкурс: Великденските традиции в дома ви

Кои великденски традиции спазвате у дома? Споделете в коментар под статията и един от вас ще спечели интересна книга, пълна с шоколадови рецепти - "Шоколад. 50 лесни рецепти" на изд. Инфордар