ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?

63 коментара0/5

Бихте ли ремонтирали жилище, в което живеете само временно? Споделете ни мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на писателката Амели Нотомб от изд. Colibri

ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?
 © istockphoto.com

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (13.10.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

На много хора им се налага да живеят под наем. Понякога жилището е в перфектно състояние и няма нужда от освежаване. Друг път обаче то е в по-лоша форма за сметка на по-ниска цена. В такива случаи, за да е по-приятно за живеене, жилището може да премине освежителен ремонт за сметка на наемателите. Струва ли ви се приемливо нещо подобно?

В идеалния вариант ремонтът може да се извърши от или за сметка на наемателите. Те могат да се договорят с хазяина или той да заплати материалите, или труда. Възможно е наемателите да покрият целия освежителен ремонт срешу гаранция, че ще могат да продължат да живеят там за известен период от време, без договорът им да бъде прекратяван.

Как жилището под наем да изглежда като ваше собствено? >>>

ремонт и боядисване

Понякога се налага наемателите да ремонтират жилището, в което живеят, ако те/ децата/ домашните им любимци са нанесли щети на дома, които осигурителният депозит, който обикновено се заплаща, няма да покрие.

Често пъти наемателите предприямат малки освежителни ремонти, които не струват много, но за сметка на това доста променят вида на жилището и така го правят по-приятно за живеене за себе си. Боядисване на стените и таваните, облепяне на старите мебели с фолио са сред най-лесните освежителни ремонти, които не изискват нито много средства, нито много усилия.

Тази седмица ви питаме:

  • Вие бихте ли ремонтирали жилище, в което живеете под наем и до каква степен?

Един от коментиралите читатели ще спечели комплект книги на писателката Амели Нотомб от изд. Colibri

Добави описаниеДобави описаниеДобави описание

63 коментарaДобави коментар »

Kalina_Malina

От Kalina_Malina11.10.2016, 09:06 ч.

Бих ремонтирала, да, особено ако имам подписан дългосрочен договор и предплатено за година, две и повече напред. Така и така ще живея на това място, трябва да ми е приятно и уютно. Нерядко на база договор може да се...

Виж всички коментари за "ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Как изглежда домашната ви аптечка?

ИГРА: Как изглежда домашната ви аптечка?

Как изглежда домашната ви аптечка и какво винаги държите да има в нея? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "52 брилянтни идеи - Цялостното здраве"

ИГРА: Къде сте подредили снимките?

ИГРА: Къде сте подредили снимките?

Къде сте подредили снимките в дома си - на стената, на шкафовете или из целия дом? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Истински характер" на изд. Вакон.

ИГРА: Какво държите на нощното шкафче?

ИГРА: Какво държите на нощното шкафче?

Тази седмица ни е любопитно да разберем какво държите на нощното шкафче. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата “Подсъзнанието може всичко” на Джон Кехоу от изд. Инфодар.