ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?

63 коментара0/5

Бихте ли ремонтирали жилище, в което живеете само временно? Споделете ни мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на писателката Амели Нотомб от изд. Colibri

ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?
 © istockphoto.com

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (13.10.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

На много хора им се налага да живеят под наем. Понякога жилището е в перфектно състояние и няма нужда от освежаване. Друг път обаче то е в по-лоша форма за сметка на по-ниска цена. В такива случаи, за да е по-приятно за живеене, жилището може да премине освежителен ремонт за сметка на наемателите. Струва ли ви се приемливо нещо подобно?

В идеалния вариант ремонтът може да се извърши от или за сметка на наемателите. Те могат да се договорят с хазяина или той да заплати материалите, или труда. Възможно е наемателите да покрият целия освежителен ремонт срешу гаранция, че ще могат да продължат да живеят там за известен период от време, без договорът им да бъде прекратяван.

Как жилището под наем да изглежда като ваше собствено? >>>

ремонт и боядисване

Понякога се налага наемателите да ремонтират жилището, в което живеят, ако те/ децата/ домашните им любимци са нанесли щети на дома, които осигурителният депозит, който обикновено се заплаща, няма да покрие.

Често пъти наемателите предприямат малки освежителни ремонти, които не струват много, но за сметка на това доста променят вида на жилището и така го правят по-приятно за живеене за себе си. Боядисване на стените и таваните, облепяне на старите мебели с фолио са сред най-лесните освежителни ремонти, които не изискват нито много средства, нито много усилия.

Тази седмица ви питаме:

  • Вие бихте ли ремонтирали жилище, в което живеете под наем и до каква степен?

Един от коментиралите читатели ще спечели комплект книги на писателката Амели Нотомб от изд. Colibri

Добави описаниеДобави описаниеДобави описание

63 коментарaДобави коментар »

Kalina_Malina

От Kalina_Malina11.10.2016, 09:06 ч.

Бих ремонтирала, да, особено ако имам подписан дългосрочен договор и предплатено за година, две и повече напред. Така и така ще живея на това място, трябва да ми е приятно и уютно. Нерядко на база договор може да се...

Виж всички коментари за "ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: С килими или без?

ИГРА: С килими или без?

Тази седмица ни е интересно да разберем дали сте фенове на килимите или предпочитате да няма такива у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Пътят към богатството на Бенджамин Франклин".

ИГРА: На газ или ток готвите?

ИГРА: На газ или ток готвите?

Тази седмица ви питаме дали готвите на ток или предпочитате газта. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Литий" на Орелиен Гуго от изд. Ера.

Конкурс: Великденските традиции в дома ви

Конкурс: Великденските традиции в дома ви

Кои великденски традиции спазвате у дома? Споделете в коментар под статията и един от вас ще спечели интересна книга, пълна с шоколадови рецепти - "Шоколад. 50 лесни рецепти" на изд. Инфордар