ИГРА: Бихте ли купили уреди по интернет?

65 коментара0/5

Купували ли сте си уреди по интернет, останахте ли доволни от покупката и бихте ли поръчали отново? Споделете мнението си под статията в сайта и можете да спечелите книгата "Във вихъра на двайсетте" на изд. СББ Медиа АД

ИГРА: Бихте ли купили уреди по интернет?
 © istockphoto.com

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (01.12.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

  • Победител е: Pi_

Пазаруването по интернет става все по-популярно. Независимо дали говорим за дрехи, уреди, мебели или други стоки за бита, онлайн шопингът има своите предимства и недостатъци.

Най-често противниците на онлайн пазаруването изтъкват факта, че човек не може да види стоката, която закупува и не може да добие пълна представа за нея. Много хора се притесняват, че търговецът може също така да им достави неправилната стока или стока с дефект.

Онлайн пазаруването обаче има и своите предимства. Едно от тях е по-добрата цена. Онлайн магазините често предлагат стоките доста по-евтино. Проблемът с доставката се решава лесно с наложен платеж и опция за преглед преди заплащане. Така можете да видите дали са ви доставили правилната стока и дали има някакви видими дефекти.

Основното притеснение при пазаруването на уреди онлайн е, че може би няма да работят добре. Затова всички добри онлайн магазини имат определен период, преди изтичането на който можете да върнете стоката и да си получите парите. Срокът обикновено е между 7 и 30 дни. Важно при полуачването на уред, поръчан онлайн, е да не забравяте да видите дали са ви дали гаранцията, както и какви са нейните условия. Обикновено с течение на времето всеки развива определено доверие към някои онлайн магазини за покупка на уреди, други - за пазаруване на мебели и т.н.

Вижте също:

Проблеми с интернета у дома - 3 причини >>>

онлайн  пазаруване

Има и трети вариант. Много хора преглеждат стоката в някой магазин и после си я поръчват на далеч по-ниската цена, предлагана от някой онлайн магазин.

И все пак за мнозина онлайн пазаруването не може да замени усещането от разходката в магазина, допира до предмета и избирането на точно определен артикул, който да занесат у дома. А вие от кои сте?

Тази седмица ви питаме:

  • Купували ли сте и бихте ли си купили уред по интернет и защо?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Във вихъра на двайсетте" на Софи Кинсела от изд. СББ Медиа АД

във вихъра на двайсетте

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Как се грижите за килимите?

Конкурс: Как се грижите за килимите?

Как се грижите за килимите - използвате ли препарати или пък имате натурални хитринки за почистването им? Как перете килимите - перете ги у дома (ако живеете в къща), давате ги на фирма или пък имате перяща прахосмукачка. Споделете ни опита си, а за награда - един от вас ще спечели "Улица Камелия" на Мерсе Родореда

Конкурс: Имате ли външни щори?

Конкурс: Имате ли външни щори?

Обикновено лятото е сезонът, когато хората започват да се питат дали не е добра идея да сложат външни щори на прозорците вкъщи. Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, имате ли външни щори и доволни ли сте от тях? Победителят ще спечели интересна книга.

ИГРА: Какво има на холната ви маса?

ИГРА: Какво има на холната ви маса?

Как сте декорирали холната маса? Споделете ни в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Стълбата на ветровете" на ИК УНИСКОРП