Весели празници!

2 коментара0/5

Домът е украсен, подаръците са опаковани, елхата блести - всичко вкъщи е готово да посрещне Коледа. Остава да си пожелаем весели празници!

Добави описание

Пожелаваме ви весело прекарване на коледните празници!

Бъдете усмихнати, ведри, позитивни, за да усетите магията на Коледа! Радвайте се на компанията на своите близки, приятели, на домашния уют и богатата трапеза!

Заключете грижите и ежедневните проблеми в някой шкаф, за да направите повече място за приятните емоции, смеха и семейната обич! И не забравяйте  да мечтаете, защото все пак на Коледа стават чудеса!

 

21.12.2012/ Христина Спасова

2 коментарaДобави коментар »

Penmar

От Penmar25.12.2012, 22:30 ч.

Много хубави пожелания! Благодарим!

Виж всички коментари за "Весели празници!".

Още от "Дом"

Кошмарите на една домакиня

Кошмарите на една домакиня

Всяка домакиня изпада в ужас, когато види, че нещо застрашава дома й – мястото, за което тя полага толкова много усилия, за да изглежда то като в представите й. Кои са кошмарите на домакинята и как да се справи тя с тях?

Кошмарните тапицерии - как да се справим

Кошмарните тапицерии - как да се справим

Без значение от какъв материал са тапицираните ви мебели – кадифе, кожа, микрофибър, замърсяванията по-тях са едни от най-упоритите и трудни за премахване. Не се отчайвайте, защото има решение и за най-упоритите петна. Това, което ви е необходимо е търпение и желание. Е, да запретваме ръкави и заедно да се захващаме за работа:

Неподходящи цветове за детската стая

Неподходящи цветове за детската стая

Когато декорирате детската стая, трябва мислите от позицията на дете, което ще прекарва по-голямата част от времето си там. Вижте кои цветове са неподходящи за декор на детската стая и какви са техните алтернативи.