Весели празници!

2 коментара0/5

Домът е украсен, подаръците са опаковани, елхата блести - всичко вкъщи е готово да посрещне Коледа. Остава да си пожелаем весели празници!

Добави описание

Пожелаваме ви весело прекарване на коледните празници!

Бъдете усмихнати, ведри, позитивни, за да усетите магията на Коледа! Радвайте се на компанията на своите близки, приятели, на домашния уют и богатата трапеза!

Заключете грижите и ежедневните проблеми в някой шкаф, за да направите повече място за приятните емоции, смеха и семейната обич! И не забравяйте  да мечтаете, защото все пак на Коледа стават чудеса!

 

21.12.2012/ Христина Спасова

2 коментарaДобави коментар »

Penmar

От Penmar25.12.2012, 22:30 ч.

Много хубави пожелания! Благодарим!

Виж всички коментари за "Весели празници!".

Още от "Дом"

Сън в големи количества за качествен живот

Сън в големи количества за качествен живот

Улисани в ежедневието си, затрупани от задачи, често крадем от съня си, за да свършим още нещо.

Пролетно почистване на кухненските уреди

Пролетно почистване на кухненските уреди

Обикновено списъкът със задачи за пролетното почистване на дома включва и почистване на кухненските електроуреди. Понякога обаче това може да е не само неприятно, но и доста трудно за изпълнение. Вижте нашите съвети за пролетно почистване на кухненските уреди.

Как да предпазим дома си от паяците?

Как да предпазим дома си от паяците?

С настъпването на есента вероятността да се натъкнете на паяк у дома се увеличава, заради падането на температурите. Видовете, които обитават нашите географски ширини са безвредни за хората, но ако все пак сте от хората, които не обичат да делят дома си с осмокраки същества, ви предлагаме няколко прости и напълно натурални способи, с които да държите паяците далеч от дома си: