Гардеробът – не можем без него

14 коментара3/5

Гардеробът е тази мебел, без която не можем. От практична гледна точка той ни кара да се чувстваме подредени и спретнати, дори, когато зад вратите му е хаос.

Това е убежището, където прилежно пазим дрехите си, дори безразборно намятани.

Помислете си какво щеше да представлява живота ни без гардероба? Дрехи тук и там, някъде оставени, забравени, прибрани. Дори сгънати, те пак щяха да създават усещане за хаос. Всяка стая щеше да е неуютна, а чувството ни за ред – незадоволено.

Какво облекчение е гардероба ... Колкото е по-голям, толкова повече дрехи побира. Колкото повече място има, толкова по-алчен за покупки е.

garderobi1.jpg

Остава да добавим малко по-разчупен дизайн и вече освен практична вещ, той е и моден аксесоар.

page2.jpg

Сега остава само да го подредите!

 

28. 03. 2008 г. / Радостина Пеева 

14 коментарaДобави коментар »

Петя_666

От Петя_66609.08.2011, 15:08 ч.

Гардероба ми е 6 крилен с огледала на вратите и нямате представа колко много неща побира и колко много място ми спестява.Купих си го от Явор , той е просто страхотен ,черен със златисти орнаменти перфектното...

Виж всички коментари за "Гардеробът – не можем без него".

Още от "Дом"

Неподходящи цветове за детската стая

Неподходящи цветове за детската стая

Когато декорирате детската стая, трябва мислите от позицията на дете, което ще прекарва по-голямата част от времето си там. Вижте кои цветове са неподходящи за декор на детската стая и какви са техните алтернативи.

Какво нощно шкафче да изберете?

Какво нощно шкафче да изберете?

Не всяка спалня разполага с нощни шкафчета, но не е тайна, че ако ги има, това си е удобство. Какво нощно шкафче да изберете според дизайна на спалнята и вашите нужди? Вижте нашите предложения.

Офисът – вторият дом

Офисът – вторият дом

Много хора се шегуват с реплики от сорта: „Аз живея в офиса“ и „Колегите са моето семейство“.