Банята – водно изкушение

7 коментара2/5

Банята изкушава. Тя примамва с топлите си пръски или освежава с хладния си допир. Нищо не може да ви зареди така, както сутрешния душ или да ви отпусне подобно на вечерната вана.

Банята е лукс, но тя е и релакс.

Луксът, или по-точно копнежът за постигането му, задоволява вродената ни потребност от естетика, която гъделичка сетивата ни.

Мрамор, виоскокачествени теракота и фаянс, опънати тавани, модерен дизайн, иновативни решения ... Всичко това превръща банята в един малък Рай от водни пръски и мехурчета пяна.

bani1.jpg

Нищо не може да се сравни с успокоението на отморяващата вана. След сългия ден, всеки ще се почувства специален да се потопи в мекотата на уханни масла, пухкава ароматна пяна, сгушени в топлината на водна пелена ... Тялото си почива, а душата блажено отмаря.

bani2.jpg

Успокояващата вана вечер ни подготвя за сън. За да може да посрещнем утрото свежи и отпочинали, и след сутрешния ободряващ душ, да се насладим с усмивка на новия ден.

 

21. 03. 2008 г./ Радостина Пеева 

7 коментарaДобави коментар »

LOV

От LOV28.03.2008, 18:29 ч.

Относно ремонта на банята съществува едно голяма заблуждение - че можеш да минеш с малък бюджет, но когато всъщност се впуснеш в дебрите на пазаруването на всички онези неща, неоходими за банята, тогава виждаш, че едни 8...

Виж всички коментари за "Банята – водно изкушение".

Още от "Дом"

Дом в коралово

Дом в коралово

Навлизайки в летния сезон, много хора искат да разнообразят интериора вкъщи. Предлагаме ви да заложите на декор в коралово – цвят, който ще ви зареди с положителни емоции за лятото и пасва отлично на слънчевия период.

Дом във френски стил

Дом във френски стил

Домът във френски стил съчетава най-доброто от минали епохи и съвременни тенденции в обзавеждането. Домът във френски стил е уютен, стилен и оригинален, тъй като отразява само вашите идеи и виждания за домашен интериор.

Боса по килима, вървя си!

Боса по килима, вървя си!

Домът е второто ни аз. Когато се запознаваме с някого, логично прокарваме поглед по него отдолу нагоре. Същото е и с дома. Когато влезем в една стая, винаги първо поглеждаме надолу – към пода.