Модерните цветовете за Коледа 2016

2 коментара0/5

Тази година модерните и класически нюанси се съчетават, създавайки бляскава и стилна палитра. Ето и кои са модерните цветове за коледната украса на 2016 г. :

Модерните цветовете за Коледа 2016
Модерните цветовете за Коледа 2016

Коледа 2016 наближава и около нас вече се забелязват някои декорации. Магазините вече са украсени празнично с топки и други аксесоари, които да създават  настроение и представят собствен стил и тема.  Ето защо решихме да ви представим новите цветови тенденции за Коледа 2016 г. В допълнение към модерните, разбира се откриваме и класическите цветове и декорации, които никога не излизат от мода. Ако не желаете да смените изцяло коледната украса и ще използвате аксесоарите от последните години, можете само да обогатите с нещо ново, тъй като модерните цветове предлагат възможността за много комбинации.

Розово злато, бронз и мед

Един от най-модерните цветове на Коледа 2016 определено е розово злато, което често е придружено от  сребро и класическото жълто злато.

Добави описание

Не е изненада, че металически нюанси ще владеят коледната украса през този сезон. Много топли и нежни, тези хроматични нюанси ще създадат изискан вид и чар на вашия дом за празниците. Те се комбинират чудесно помежду си, но също така и с по-наситени цветове като класическото зелено или с черен обсидиан. Тази цветова схема, така елегантна и изискана, е избора на големите марки в интериорния дизайн за тази година и несъмнено ще доминира сред коледните украси, засилвайки магията на празничния сезон.
 


 

Изчистеният бял цвят

Добави описание

Белият цвят е класика в коледната украса. Той изглежда страхотно използван самостоятелно, но се комбинира добре и с други цветове, като розово и синьо, със зеления цвят на коледната елха или дори с естествени нюанси, като например тези на дървото. Съчетанието му с материал като стъкло или кристал също е добър избор, формирайки минималистичен стил. Прозрачните украси придават уникалност на дома. Идеални са за декориране на елхата, белите гирлянди създават ефект на снежна покривка.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

               7 чести грешки при коледната украса

 

Естествени нюанси

Тази Коледа можете да заложите на украса от естествени материали. В този кръг се включват земните топли цветове, дървото, ракита, шишарки.

Добави описание

Заети от рустик стилът в интериора, тези нюанси ще създадат небрежен декор в дома ви. Техният диапазон се разпростира между бежаво и тъмно кафяво, а бодисани в модерните металически нюанси позволяват още по-широко поле за експериментиране. Те задължително трябва да бъдат естествени, а не имитирани. Подходящи са като за играчки за елха, така и за украса за масата. За да я направите по-красива и бляскава, може да добавите брокат.

Традиционното червено

Добави описание

Няма как Коледа да премине без класическото червено. С него можете да правите какво си поискате, но ние ви съветваме да го комбинирате с други цветове. Съчетанието му с розово злато ще бъде нов прочит на традиционната цветова двойка червено и златно. То обаче е много по-обаятелно и ефирно. За по-смелите и експериментаторски настроените предлагаме комбинацията от червено и синьо или червено и лилаво. Ексцентрично и много оригинално съчетание, което ще изненада приятно не само вас, но и гостите ви. Ако не желаете да се отклонявате толкова от традицията заложете на комбинацията от червено и бяло, която винаги е подходяща за случая.

30.11.2016/Боряна Харлова

 

 

Всичко за Kоледа на едно място!

 

 

2 коментарaДобави коментар »

Penmar

От Penmar04.12.2016, 22:28 ч.

Не, тук вече няма! :))) Предложените идеи са чудесни и напълно в коледния дух. Ефектни предложения, напълно подходящи за коледна украса. Приятно украсяване!

Виж всички коментари за "Модерните цветовете за Коледа 2016".

Още от "Дом"

Следпразнично почистване

Следпразнично почистване

Празниците свършиха, подаръците са отворени, шумните партита приключиха, а елхата е загубила свежестта и блясъка си. И всичко, което ви се иска сега е отново да имате чист дом, в който да се чувствате уютно и релаксиращо, когато се приберете.

Тиганът – верен помощник в кухнята

Тиганът – верен помощник в кухнята

Независимо какво сте решили да приготвите за хапване, винаги можете да разчитате на добрия стар тиган.

Канелена украса

Канелена украса

Вече сте украсили дома за Коледа, но това не пречи да нанесете последни щрихи.