Модерните цветовете за Коледа 2016

2 коментара0/5

Тази година модерните и класически нюанси се съчетават, създавайки бляскава и стилна палитра. Ето и кои са модерните цветове за коледната украса на 2016 г. :

Модерните цветовете за Коледа 2016
Модерните цветовете за Коледа 2016

Коледа 2016 наближава и около нас вече се забелязват някои декорации. Магазините вече са украсени празнично с топки и други аксесоари, които да създават  настроение и представят собствен стил и тема.  Ето защо решихме да ви представим новите цветови тенденции за Коледа 2016 г. В допълнение към модерните, разбира се откриваме и класическите цветове и декорации, които никога не излизат от мода. Ако не желаете да смените изцяло коледната украса и ще използвате аксесоарите от последните години, можете само да обогатите с нещо ново, тъй като модерните цветове предлагат възможността за много комбинации.

Розово злато, бронз и мед

Един от най-модерните цветове на Коледа 2016 определено е розово злато, което често е придружено от  сребро и класическото жълто злато.

Добави описание

Не е изненада, че металически нюанси ще владеят коледната украса през този сезон. Много топли и нежни, тези хроматични нюанси ще създадат изискан вид и чар на вашия дом за празниците. Те се комбинират чудесно помежду си, но също така и с по-наситени цветове като класическото зелено или с черен обсидиан. Тази цветова схема, така елегантна и изискана, е избора на големите марки в интериорния дизайн за тази година и несъмнено ще доминира сред коледните украси, засилвайки магията на празничния сезон.
 


 

Изчистеният бял цвят

Добави описание

Белият цвят е класика в коледната украса. Той изглежда страхотно използван самостоятелно, но се комбинира добре и с други цветове, като розово и синьо, със зеления цвят на коледната елха или дори с естествени нюанси, като например тези на дървото. Съчетанието му с материал като стъкло или кристал също е добър избор, формирайки минималистичен стил. Прозрачните украси придават уникалност на дома. Идеални са за декориране на елхата, белите гирлянди създават ефект на снежна покривка.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

               7 чести грешки при коледната украса

 

Естествени нюанси

Тази Коледа можете да заложите на украса от естествени материали. В този кръг се включват земните топли цветове, дървото, ракита, шишарки.

Добави описание

Заети от рустик стилът в интериора, тези нюанси ще създадат небрежен декор в дома ви. Техният диапазон се разпростира между бежаво и тъмно кафяво, а бодисани в модерните металически нюанси позволяват още по-широко поле за експериментиране. Те задължително трябва да бъдат естествени, а не имитирани. Подходящи са като за играчки за елха, така и за украса за масата. За да я направите по-красива и бляскава, може да добавите брокат.

Традиционното червено

Добави описание

Няма как Коледа да премине без класическото червено. С него можете да правите какво си поискате, но ние ви съветваме да го комбинирате с други цветове. Съчетанието му с розово злато ще бъде нов прочит на традиционната цветова двойка червено и златно. То обаче е много по-обаятелно и ефирно. За по-смелите и експериментаторски настроените предлагаме комбинацията от червено и синьо или червено и лилаво. Ексцентрично и много оригинално съчетание, което ще изненада приятно не само вас, но и гостите ви. Ако не желаете да се отклонявате толкова от традицията заложете на комбинацията от червено и бяло, която винаги е подходяща за случая.

30.11.2016/Боряна Харлова

 

 

Всичко за Kоледа на едно място!

 

 

2 коментарaДобави коментар »

Penmar

От Penmar04.12.2016, 22:28 ч.

Не, тук вече няма! :))) Предложените идеи са чудесни и напълно в коледния дух. Ефектни предложения, напълно подходящи за коледна украса. Приятно украсяване!

Виж всички коментари за "Модерните цветовете за Коледа 2016".

Още от "Дом"

Как да изберем идеалния матрак - съвети и идеи

Как да изберем идеалния матрак - съвети и идеи

Кои са характеристиките, на които трябва да обърнете внимание, когато решите да смените матрака си с нов:

Съвети за борба с оси

Съвети за борба с оси

През летния сезон осите са най-активни, защото имат най-много работа. Това може да се окаже проблем за вас, ако са си направили гнездо на вашия балкон или ако се навъртат в градината или около детския басейн. Вижте полезни съвети за борба с оси.

Дом без алергии

Дом без алергии

Сезонът на алергиите е в разгара си и алергените дебнат отвсякъде. Дори в дома ви. И след като не можете да се преборите с външните условия, то се погрижете да премахнете причинителите на алергии от дома си. Дишайте по-леко в дом без алергии.