Коледна атмосфера у дома

0 коментара0/5

Коледната атмосфера у дома не се свежда само до украсата и подаръците под елхата. Коледната атмосфера у дома е чувство, емоция, пламък, който вие трябва да разпалвате с усмивка и празнично настроение!

Добави описание

Ако се чудите как да допълните коледната атмосфера у дома, след като вече сте украсили, ето някои идеи:

Коледен аромат. Всеки човек свързва Коледа с характерен аромат. За някои, това е този на канела, за други - на ванилия, а за трети - на мандарини. В зависимост от това кой е вашият, погрижете се да го разпръснете из стаите с помощта на ароматизатори, благоуханни свещи и пръчици.

Коледна музика. Какво е Коледа без веселите и празнични песни, които ни зареждат с настроение. Вижте кои са най-популярните от тях и си направете компилация, която да слушате докато готвите, хапвате или просто си лежите на дивана.

Топлина и уют. За да усетите коледната атмосфера, трябва първо да се потопите в атмосфера на топлина и уют. Опитайте се да поддържате нормална стайна температура навсякъде - ако през цялото време ви е студено, няма как да се порадвате на празника. 

И накрая, отдайте се на коледно мързелуване. Възползвайте се от почивните дни, за да се заредите с енергия именно от коледната атмосфера, която витае вкъщи.

Сигурни сме, че снимките в галерията ще ви заредят с още коледно настроение:

19.12.2012/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Коледна атмосфера у дома".

Още от "Дом"

Декор с техника color blocking

Декор с техника color blocking

Color blocking е метод за комбиниране на различни цветове и през последните години се използва често в модата. Интериорът обаче също черпи вдъхновение от него. Вижте как да декорирате дома с техника color blocking.

Грешки при декориране на интериора у дома

Грешки при декориране на интериора у дома

Всеки човек се старае да обзаведе и декорира дома си така, че той да отразява неговия характер и предпочитания. В стремежа си да направим жилището уютно и същевременно модерно попадаме в клопките на архитектурното разположение и естетически дисбаланс. Ето и кои са най-често срещаните декораторски грешки, които вероятно и вие сте допуснали:

Как да пестим място вкъщи?

Как да пестим място вкъщи?

Голямото жилище напоследък е лукс, затова все по-популярни са малките и уютни апартаменти. Не се притеснявайте от липсата на повече площ – възползвайте се от нашите съвети как да пестите място вкъщи.