Коледна атмосфера у дома

0 коментара0/5

Коледната атмосфера у дома не се свежда само до украсата и подаръците под елхата. Коледната атмосфера у дома е чувство, емоция, пламък, който вие трябва да разпалвате с усмивка и празнично настроение!

Добави описание

Ако се чудите как да допълните коледната атмосфера у дома, след като вече сте украсили, ето някои идеи:

Коледен аромат. Всеки човек свързва Коледа с характерен аромат. За някои, това е този на канела, за други - на ванилия, а за трети - на мандарини. В зависимост от това кой е вашият, погрижете се да го разпръснете из стаите с помощта на ароматизатори, благоуханни свещи и пръчици.

Коледна музика. Какво е Коледа без веселите и празнични песни, които ни зареждат с настроение. Вижте кои са най-популярните от тях и си направете компилация, която да слушате докато готвите, хапвате или просто си лежите на дивана.

Топлина и уют. За да усетите коледната атмосфера, трябва първо да се потопите в атмосфера на топлина и уют. Опитайте се да поддържате нормална стайна температура навсякъде - ако през цялото време ви е студено, няма как да се порадвате на празника. 

И накрая, отдайте се на коледно мързелуване. Възползвайте се от почивните дни, за да се заредите с енергия именно от коледната атмосфера, която витае вкъщи.

Сигурни сме, че снимките в галерията ще ви заредят с още коледно настроение:

19.12.2012/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Коледна атмосфера у дома".

Още от "Дом"

Идеи за малка детска стая

Идеи за малка детска стая

В детската стая трябва да е слънчево, весело и достатъчно просторно, за да може детето да се забавлява. Не винаги обаче апартаментите предлагат големи детски спални. Ето няколко идеи и съвети за малка детска стая.

10 стъпки за успешно пролетно почистване

10 стъпки за успешно пролетно почистване

Забелязали ли сте, че вниманието към детайла, както в живота, така и у дома, са онова, което прави разликата. За да посрещнем пролетта и вкъщи е необходимо да се отървем от дебелите завивки, праха и мръсотията, които са се събрали през зимните месеци. Така, че не отлагайте повече, а усилете до дупка любимия си плейлист, запретнете ръкави и да започваме:

Пролетно почистване на кухненските уреди

Пролетно почистване на кухненските уреди

Обикновено списъкът със задачи за пролетното почистване на дома включва и почистване на кухненските електроуреди. Понякога обаче това може да е не само неприятно, но и доста трудно за изпълнение. Вижте нашите съвети за пролетно почистване на кухненските уреди.