Коледа в златно

0 коментара0/5

Ако искате по-тържествена и бляскава украса за Коледа, тогава непременно трябва да декорирате дом за празниците в златисти нюанси. Коледа в златно – с усещане за празничност и лукс.

Коледа в златно

Някои смятат, че украса в златно за Коледа е дръзко решение. Други пък намират нюансите на златното за идеални за доброто настроение и тържественото отбелязване на поредицата от празници.

Златният цвят винаги се е асоциирал с нещо скъпо, луксозно, изискано. Стига да не прекалите с блясъка, Коледа в златно може да изглежда не по-малко стилно от останалите предложения за празничен декор.

Вижте също: Коледа в червено

Златното се съчетава без проблем с червено, зелено, бяло. Някои избират да го използват като основен цвят, като допълват украсата с елементи в бежово.

Добави описание

Вижте също: Коледа в зелено

Задължителен елемент от декора на Коледа в златно са празничните лампички и свещите. Използвайте дебели свещи в бяло и след като ги нагреете леко, ги оваляйте в златист брокат.

Вижте също: Коледа в синьо

Украсете дома с гирлянд от златисти перли, разпръснете украшения за елха в златисто в различните стаи, направете си коледен венец от сухи клонки и златни панделки.

Вижте също: Коледа в сребърно

20.12.2013/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Коледа в златно".

Още от "Дом"

Какво трябва да знаем за закачалките?

Какво трябва да знаем за закачалките?

Закачалките са помощник при организирането на всеки гардероб. Те обаче имат безброй разновидности от гледна точка на материал и форма. Познаването на предимствата и недостатъците на всеки вид, може да ви спести както място, така и пари, организирайки дрехите ви така, че да им осигури максимално дълъг живот. Вижте кои са разновидностите на закачалките и техните специфики:

Къде да държите бижутата?

Къде да държите бижутата?

Като ценители на оригиналните и красиви бижута, вкъщи сте натрупали стабилно количество, което вече се чудите къде да „складирате“. Ако искате да избягате от обикновените и скучни кутии за бижута, ето някои оригинални идеи.

Кошмарите на една домакиня

Кошмарите на една домакиня

Всяка домакиня изпада в ужас, когато види, че нещо застрашава дома й – мястото, за което тя полага толкова много усилия, за да изглежда то като в представите й. Кои са кошмарите на домакинята и как да се справи тя с тях?