Коледа в златно

0 коментара0/5

Ако искате по-тържествена и бляскава украса за Коледа, тогава непременно трябва да декорирате дом за празниците в златисти нюанси. Коледа в златно – с усещане за празничност и лукс.

Коледа в златно

Някои смятат, че украса в златно за Коледа е дръзко решение. Други пък намират нюансите на златното за идеални за доброто настроение и тържественото отбелязване на поредицата от празници.

Златният цвят винаги се е асоциирал с нещо скъпо, луксозно, изискано. Стига да не прекалите с блясъка, Коледа в златно може да изглежда не по-малко стилно от останалите предложения за празничен декор.

Вижте също: Коледа в червено

Златното се съчетава без проблем с червено, зелено, бяло. Някои избират да го използват като основен цвят, като допълват украсата с елементи в бежово.

Добави описание

Вижте също: Коледа в зелено

Задължителен елемент от декора на Коледа в златно са празничните лампички и свещите. Използвайте дебели свещи в бяло и след като ги нагреете леко, ги оваляйте в златист брокат.

Вижте също: Коледа в синьо

Украсете дома с гирлянд от златисти перли, разпръснете украшения за елха в златисто в различните стаи, направете си коледен венец от сухи клонки и златни панделки.

Вижте също: Коледа в сребърно

20.12.2013/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Коледа в златно".

Още от "Дом"

Гримирайте завесите

Гримирайте завесите

Прозорците са погледът ни към външния свят. Техните клепачи са завесите. Дали ще искаме да си  сложим тежък грим или по-нежни нюанси, зависи от цялостното ни интериорно настроение.

Да подредим гардероба у дома

Да подредим гардероба у дома

Гардеробът е неизменна част от всеки дом. А със смяната на сезоните, гардеробът се превръща в основен проблем за всяка жена. Запретнете ръкави и сложете ред в своя гардероб – пуснете лятото вътре и се избавете от хаоса. Ще се почувствате отлично.

Дом в оранжево

Дом в оранжево

Много хора подхождат скептично към оранжевото, когато става въпрос за декор на дома, но в последствие разбират, че това емоционален цвят с темперамент, който пасва отлично на всяка стая. Как да декорирате дом в оранжево.