Коледа в сребърно

0 коментара0/5

За зимен, празничен декор за Коледа украсете дома в сребърно. Сребристите нюанси носят зимно настроение и усещане за празничност, освен това се комбинират лесно с други „коледни“ цветове.

Коледа в сребърно

Сребърните цветове са идеални са декор за Коледа, защото са практични – предлагат възможности за комбинации с други цветове и могат да се запазят като зимен декор през следващите студени месеци.

Сребърното си отива най-много със синьо и бяло, но често се използва и в съчетания със зелено. С червеното не се обича много, а със златното трябва да сте внимателни, защото границата между стилното и кичозното тънка.

Добави описание

Сребърни гирлянди, панделки и украшения са само част от украсата на Коледа в такава тема. Може да използвате сребърният цвят и за еко празничен декор. Комбинацията от елхови клонки, бели свещи и сребърна панделка е идеална за коледен декор на трапезата.

Вижте също: Коледа в червено

Опаковайте подаръците под елхата в сребърна хартия и панделка в бяло или синьо. Ако пък искате да се придържате към по-изискано и елегантно излъчване, съчетайте Коледата в сребърно с обзавеждане и декор в класическия дует между черно и бяло.

Подредете в поставка за торти различни по големина сребърни и сини топки и поставете украсата на масата в кухнята или на масичка в коридора/ антрето.

17.12.2013/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Коледа в сребърно".

Още от "Дом"

Полезни уреди за всяка кухня

Полезни уреди за всяка кухня

Полезните уреди в кухнята са в помощ на всяка домакиня, като изпълняват бързо и ефективно задачите, които тя си е поставила. Кои уреди са полезни и в какво се крие тяхната „сила“?

За абсорбатора

За абсорбатора

При съвременните жилища пространствата на дневната, трапезарията и кухнята все по-често преливат едно в друго. И макар миризмата на току-що приготвено ястие в кухнята понякога да е приятна, в повечето случаи чистият въздух е за предпочитане.

5 съвета при избор на трапезна маса

5 съвета при избор на трапезна маса

Когато купувате маса за хранене, трябва да подходите по-внимателно. Освен, че заема ключово място в обзавеждането на трапезарията, тя играе роля на събирателен пункт на семейството и на гостоприемен домакин на гостите. Вижте нашите 5 съвета при избор на трапезна маса.