Коледа в сребърно

0 коментара0/5

За зимен, празничен декор за Коледа украсете дома в сребърно. Сребристите нюанси носят зимно настроение и усещане за празничност, освен това се комбинират лесно с други „коледни“ цветове.

Коледа в сребърно

Сребърните цветове са идеални са декор за Коледа, защото са практични – предлагат възможности за комбинации с други цветове и могат да се запазят като зимен декор през следващите студени месеци.

Сребърното си отива най-много със синьо и бяло, но често се използва и в съчетания със зелено. С червеното не се обича много, а със златното трябва да сте внимателни, защото границата между стилното и кичозното тънка.

Добави описание

Сребърни гирлянди, панделки и украшения са само част от украсата на Коледа в такава тема. Може да използвате сребърният цвят и за еко празничен декор. Комбинацията от елхови клонки, бели свещи и сребърна панделка е идеална за коледен декор на трапезата.

Вижте също: Коледа в червено

Опаковайте подаръците под елхата в сребърна хартия и панделка в бяло или синьо. Ако пък искате да се придържате към по-изискано и елегантно излъчване, съчетайте Коледата в сребърно с обзавеждане и декор в класическия дует между черно и бяло.

Подредете в поставка за торти различни по големина сребърни и сини топки и поставете украсата на масата в кухнята или на масичка в коридора/ антрето.

17.12.2013/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Коледа в сребърно".

Още от "Дом"

Дом в кафяво

Дом в кафяво

Кафявият цвят често е подценяван от собствениците на жилище, а всъщност той е добър вариант на неутрал с характер, който да предаде особено излъчване на вашия дом. Дом в кафяво – ето какво трябва да знаете.

Какво нощно шкафче да изберете?

Какво нощно шкафче да изберете?

Не всяка спалня разполага с нощни шкафчета, но не е тайна, че ако ги има, това си е удобство. Какво нощно шкафче да изберете според дизайна на спалнята и вашите нужди? Вижте нашите предложения.

Samsung представи нов хладилник с фризер

Samsung представи нов хладилник с фризер

Samsung Electronics Co. Ltd, световен лидер при дигиталните домакински уреди, представи новия си хладилник с фризер (RB31), който прави няколко нововъведения в категорията.