Канелена украса

0 коментара0/5

Вече сте украсили дома за Коледа, но това не пречи да нанесете последни щрихи.

Канелена украса

Ето една бърза и лесна идея за празнична декорация на дома.

Вземете стъклен буркан, не много голям и ако може с по-тясно гърло. Вътре пъхнете няколко пръчици канела , обвити в резени от портокалови корички. Около гърлото на буркана завържете сатенена панделка в червено, кафяво или златисто и прикрепете към нея стръкче елхова клонка.

Този тип коледна декорация е ефектна, а в същото време не изисква много средства или време. А най-хубавото е, че с нея домът ви ще заухае на Коледа.

Още идеи за коледна украса с канела ще откриете в галерията.

17.12.2012/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Канелена украса".

Още от "Дом"

Пролетно почистване на кухненските уреди

Пролетно почистване на кухненските уреди

Обикновено списъкът със задачи за пролетното почистване на дома включва и почистване на кухненските електроуреди. Понякога обаче това може да е не само неприятно, но и доста трудно за изпълнение. Вижте нашите съвети за пролетно почистване на кухненските уреди.

Домашната аптечка

Домашната аптечка

Не е лъжа, че есенните месеци са любими на вирусите и бактериите, защото тогава си намират най-много жертви. Бъдете подготвени!

Декор с техника color blocking

Декор с техника color blocking

Color blocking е метод за комбиниране на различни цветове и през последните години се използва често в модата. Интериорът обаче също черпи вдъхновение от него. Вижте как да декорирате дома с техника color blocking.