Канелена украса

0 коментара0/5

Вече сте украсили дома за Коледа, но това не пречи да нанесете последни щрихи.

Канелена украса

Ето една бърза и лесна идея за празнична декорация на дома.

Вземете стъклен буркан, не много голям и ако може с по-тясно гърло. Вътре пъхнете няколко пръчици канела , обвити в резени от портокалови корички. Около гърлото на буркана завържете сатенена панделка в червено, кафяво или златисто и прикрепете към нея стръкче елхова клонка.

Този тип коледна декорация е ефектна, а в същото време не изисква много средства или време. А най-хубавото е, че с нея домът ви ще заухае на Коледа.

Още идеи за коледна украса с канела ще откриете в галерията.

17.12.2012/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Канелена украса".

Още от "Дом"

Цвят марсала в декора на дома

Цвят марсала в декора на дома

Откакто от Pantone обявиха марсала за цвят на 2015-та година, той стана водеща тема не само в модната индустрия, но и в интериорния дизайн. Ако искате да сте в крак с тенденциите, вижте как да включите цвят марсала в декора на дома.

Топ цветове в декора за 2014-та

Топ цветове в декора за 2014-та

Кои ще са водещите цветове в декора на дома за 2014-та? Как да обзаведете жилището си и на какви тонове да се спрете, ако сте решили да обновите дома си според последните тенденции? Вижте топ цветове в декора за 2014-та година.

7 чести грешки при коледната украса

7 чести грешки при коледната украса

Коледната еуфория бързо завладява домовете. Понякога обаче тя толкова ни опиянява, че допускаме неприятни за окото грешки при празничната декорация. Вижте 7 чести грешки при коледната украса.