Какво казва коледната ти елха за теб?

0 коментара0/5

Както може да се направят някои бегли изводи за човек според стила му на обличане или вкуса му в интериора, така и украсената коледна елха в дома му също подсказва някои черти на характера. Вижте какво говори коледната ви елха за вас.

Какво казва коледната ти елха за теб?
Какво казва коледната ти елха за теб? © iStockPhotos

Естествена елха

Ти си традиционалист по характер, държиш на семейните ценности и на приемствеността в семейството. Знаеш, че естествената коледна елха ще ти създаде повече грижи, но в името на традицията и празника, си готов да жертваш комфорта си. Пък и класиката си е класика!

Изкуствена елха

Разумен и умерен по природа, ти предпочиташ да заложиш на сигурността и спокойствието. Нямаш време да се суетиш около истинско дръвче и да гледаш как подът се пълни с иглички. Вместо това предпочиташ да прекараш празниците в други по-забавни занимания със семейството.

Добави описание

Малка елха

И тук практичността надделява. Ти си човек, който се разпростира според чергата си. Знаеш, че нямаш излишно място за по-голяма елха, затова предпочиташ да направиш нещо оригинално и красиво с това, с което разполагаш.

Симетрична украса

Ти си човек на реда, обичаш да държиш всичко под контрол, амбициозен и работлив си. За теб украсяването на елхата е още една задача, която искаш да изпълниш за отличен. Затова залагаш на естетиката на симетрията, като поставяш всяка играчка според отреденото й място на дръвчето.

>>> Как да си отгледате елха

Добави описание

Многоцветна украса

Ти имаш нестандартно и разчупено мислене, обичаш да си различен и да се отличаваш от останалите. Артистичен си и проявяваш въображение - това личи и от украсата на коледната ти елха. Залагаш на нестандартни цветове и необичайни форми. Резултатът - елха, която прави впечатление.

Микс от играчки

Ти си чувствителна и нежна натура, използваш играчки, които си събирал с години. Сантименталният ти характер ти пречи да ги замениш с нови. Хубавото е, че по този начин всеки път, когато погледнеш към коледното дръвче, си спомняш за мили моменти със семейството. За теб историята им е по-важна от тенденциите в украсата.

Добави описание

Много гирлянди

Обичаш блясъка, лукса и пищността. Затова коледната ти елха е отрупана с многоцветни гирлянди с различни форми и размери. Едва ли знаеш, че всъщност това е ретро тенденция, която е била популярна в средата на миналия век. Тогава елхата е била украсена основно с гирлянди, които са се спускали от върха на дръвчето и са падали свободно надолу.

23.12.2015/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какво казва коледната ти елха за теб?".

Още от "Дом"

Домашен текстил за повече уют

Домашен текстил за повече уют

С подходящия домашен текстил жилището става по-пъстро и уютно, а декорът придобива съвсем различен облик. От килима до завесите – в домашния текстил всеки елемент е от значение.

Как да изберем перфектната завивка според материята

Как да изберем перфектната завивка според материята

Основната функция на одеялото е да поддържа постоянната температура, при която да се чувствате комфортно. За тази цел при изработването на различните видове одеяла се използва различна материя, всяка от които има специфични топлоизолационни свойства. Вижте кои са те и разбере, коя ви подхожда и отговаря най-добре на нуждите ви:

Гардеробът – не можем без него

Гардеробът – не можем без него

Гардеробът е тази мебел, без която не можем. От практична гледна точка той ни кара да се чувстваме подредени и спретнати, дори, когато зад вратите му е хаос.