Каква трябва да е банята през 2015-та?

0 коментара0/5

На тези, които им предстои ремонт през новата година, сигурно ще им е интересно какви ще са тенденциите в интериора през 2015-та, за да са в крак с тях. Вижте каква трябва да е банята през 2015-та.

Каква трябва да е банята през 2015-та?

Баня в сиво

Въпреки, че цветът на 2015-та е марсала и че той успя да зарази освен модата и интериорния дизайн, сивият цвят остава фаворит за декор на баня. Хубавото е, че двата нюанса могат да се комбинират. Като цяло сивият цвят има елегантно и стилно излъчване. Освен това баня в сиво се поддържа лесно, а фактът, че основният нюанс спада към групата на неутралите, ви дава много възможности за експерименти в декора и интериорния текстил.

Добави описание

Баня в минималистичен стил

Предпочитана от много интериорни дизайнери, тъй като е сдържана, семпла и изглежда естествено. Освен това изчистеният дизайн създава усещане за успокояваща обстановка. Преобладават неутралните цветове и бялата керамика. Декоративните акценти са сведени до минимум.

Баня с азиатски привкус

Идеална за тези, които обичат обстановката в спа центровете. Банята в азиатски стил излъчва хармония и създава уединение. Обикновено включва мебели от по-тъмно дърво, от бамбук или ратан. Ситната мозайка около душа също е често срещано решение за този тип бани. Освен това в банята задължително има поне две или три зелени растения.

Добави описание

Баня с LED осветление

Ако търсите по-модернистичен и ефектен декор, тогава заложете на баня с LED осветление. Най-разпространеният вариант е използването на LED светлини при окачения таван, стъклени рафтове, огледала или дори стъклени мивки.

Добави описание

Стъклена душ кабина

Душ кабината се поддържа трудно, но пък попада в тенденциите при баните за 2015-та. Важно условие е тя да бъде изцяло от стъкло и по-възможност по-широка. Прозрачността на стъклото създава усещане за пространство и свобода. Освен това банята изглежда по-луксозна и стилна.

Акцент върху пода

Ако до момента тенденциите не ви устройват, тогава тази може да е точно за вас. Изберете едноцветни плочки за стените в банята, стандартна вана (а може и без нея), но задължително поставете акцент на пода. Монтирайте теракота с нестандартен и по-пъстър принт.

Добави описание

Баня с повече растения

През 2015-та интериорните дизайнери искат да вкарате повече растения в банята. Какви да са растенията и колко – зависи от пространството, с което разполагате, дали в банята има допълнително отопление и дали имате прозорец.

Добави описание

19.01.2015/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Каква трябва да е банята през 2015-та?".

Още от "Дом"

7 чести грешки при обзавеждането на дома

7 чести грешки при обзавеждането на дома

Подобно на грешките при декора на дома, е възможно, макар и неволно, да допуснете такива и при закупуването и подредбата на мебелите. Вижте 7 често срещани грешки при обзавеждането на дома.

Как да действаме при инциденти, с нашия дом и имущество?

Как да действаме при инциденти, с нашия дом и имущество?

Буря, наводнение, ураган или друго природно бедствие. Напоследък станахме свидетели на немалко подобни природни явления, за които несъмнено трябва да сме подготвени.

Кажете сбогом на ютията за гладене

Кажете сбогом на ютията

Гладенето със сигурност е едно от най-омразните домакински задължения. Но прилагайки няколко лесни трика при прането и сушенето на дрехи, можете да забравите завинаги за ютията и досадните измачкани ризи. Вижте как: