Детски кът

1 коментар0/5

Изненадайте детето със специално подготвен и отделен детски кът у дома, където да твори, да играе и да се забавлява.

Детският кът е мечта на всеки малчуган.
Детският кът е мечта на всеки малчуган.

Как да организирате детския кът? Изберете ниска масичка, която да е отговаря на височината на малчугана, както и удобни столчета. Под нея сложете панери (пластмасови или от ратан), в които да складирате играчките и пособията, необходими за любимата игра на детето.

На масата поставете моливник, пълен с всякакви цветни моливи, пастели и флумастри. Ако се притеснявате детето да не превърне масата в свое платно, сложете специални подложки. По стените около детския кът сложете 2-3 рафта за книги, на които обаче да стоят настолни занимателни игри и произведения на малчугана – оцветени глинени фигурки, рисунки, сглобени 3D пъзели.

Още идеи за детската стая ще откриете в галерията:

 

30.01.2013/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 28.01.2013, 11:53 ч.

Много за! Удобно е от много гледни точки - там предметите ще са съобразени спрямо детето, без ръбове, без опасности от поглъщане, без всичките потенциални опасности, които може да си докара детското любопитство. За...

Виж всички коментари за "Детски кът".

Още от "Дом"

Огледалото в интериора на дома

Огледалото в интериора на дома

В света на приказките, огледалото е символ на нарцистичната красота на жената. В реалния живот, огледалото е любимият ни спътник в ежедневието. В интериора на дома, огледалото е елементът, без който не можем.

Кът за разкрасяване у дома

Кът за разкрасяване у дома

Освен за голям и просторен гардероб, жените мечтаят и за уютен кът за разкрасяване у дома – място, където да се глезят, да обръщат внимание на прическата си, да съхраняват бижутата си или просто да се чувстват женствени и красиви.

Избор на спално бельо за дома

Избор на спално бельо за дома

Спалнята е място за почивка и релакс. Тук тялото трябва да се чувства спокойно и комфортно, а това до голяма степен зависи и от избора на спално бельо. От каква материя и в какви цветове да бъде спалното бельо – ето някои идеи.