Детски кът

1 коментар0/5

Изненадайте детето със специално подготвен и отделен детски кът у дома, където да твори, да играе и да се забавлява.

Детският кът е мечта на всеки малчуган.
Детският кът е мечта на всеки малчуган.

Как да организирате детския кът? Изберете ниска масичка, която да е отговаря на височината на малчугана, както и удобни столчета. Под нея сложете панери (пластмасови или от ратан), в които да складирате играчките и пособията, необходими за любимата игра на детето.

На масата поставете моливник, пълен с всякакви цветни моливи, пастели и флумастри. Ако се притеснявате детето да не превърне масата в свое платно, сложете специални подложки. По стените около детския кът сложете 2-3 рафта за книги, на които обаче да стоят настолни занимателни игри и произведения на малчугана – оцветени глинени фигурки, рисунки, сглобени 3D пъзели.

Още идеи за детската стая ще откриете в галерията:

 

30.01.2013/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 28.01.2013, 11:53 ч.

Много за! Удобно е от много гледни точки - там предметите ще са съобразени спрямо детето, без ръбове, без опасности от поглъщане, без всичките потенциални опасности, които може да си докара детското любопитство. За...

Виж всички коментари за "Детски кът".

Още от "Дом"

Каталунски декор

Каталунски декор

Каталуния (или още Каталония) е област в днешна Испания с приятен средиземноморски климат и симпатични къщи с характерен за района каталунски декор.

Следпразнично почистване

Следпразнично почистване

Празниците свършиха, подаръците са отворени, шумните партита приключиха, а елхата е загубила свежестта и блясъка си. И всичко, което ви се иска сега е отново да имате чист дом, в който да се чувствате уютно и релаксиращо, когато се приберете.

Съвети за пролетно почистване

Съвети за пролетно почистване

Времето за пролетно почистване наближава. Колкото и неприятно да е заниманието, то е необходимо на дома, за да го прочисти от бактерии, да го зареди с енергия и да го подготви за новия сезон. Предлагаме ви топ съвети за пролетно почистване!