Детски кът

1 коментар0/5

Изненадайте детето със специално подготвен и отделен детски кът у дома, където да твори, да играе и да се забавлява.

Детският кът е мечта на всеки малчуган.
Детският кът е мечта на всеки малчуган.

Как да организирате детския кът? Изберете ниска масичка, която да е отговаря на височината на малчугана, както и удобни столчета. Под нея сложете панери (пластмасови или от ратан), в които да складирате играчките и пособията, необходими за любимата игра на детето.

На масата поставете моливник, пълен с всякакви цветни моливи, пастели и флумастри. Ако се притеснявате детето да не превърне масата в свое платно, сложете специални подложки. По стените около детския кът сложете 2-3 рафта за книги, на които обаче да стоят настолни занимателни игри и произведения на малчугана – оцветени глинени фигурки, рисунки, сглобени 3D пъзели.

Още идеи за детската стая ще откриете в галерията:

 

30.01.2013/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 28.01.2013, 11:53 ч.

Много за! Удобно е от много гледни точки - там предметите ще са съобразени спрямо детето, без ръбове, без опасности от поглъщане, без всичките потенциални опасности, които може да си докара детското любопитство. За...

Виж всички коментари за "Детски кът".

Още от "Дом"

Когато купувате елха за Коледа

Когато купувате елха за Коледа

Елхата е задължителен елемент от празничната украса за Коледа. И макар много хора да предпочитат нейния по-екологичен и практичен вариант (изкуствената елха), други не се отказват от аромата на борови иглички у дома.

Мръсните тайни на чистия дом

Мръсните тайни на чистия дом

Всяка жена се стреми да поддържа дома си чист и спретнат. Защото чистият дом е нейната визитна картичка като домакиня и израз на уважение към себе си и близките й. Но дори и най-чистият дом има своите мръсни тайни - те трябва да бъдат разбулени. 

Как да ви е топло вкъщи през есента?

По-топъл дом през есента

Промените в температурите навън при прехода от есен към зима могат да направят дома ви по-хладен от обикновеното и не толкова уютен. Вижте 9 съвета как да ви е топло вкъщи през есента.