Детски кът

1 коментар0/5

Изненадайте детето със специално подготвен и отделен детски кът у дома, където да твори, да играе и да се забавлява.

Детският кът е мечта на всеки малчуган.
Детският кът е мечта на всеки малчуган.

Как да организирате детския кът? Изберете ниска масичка, която да е отговаря на височината на малчугана, както и удобни столчета. Под нея сложете панери (пластмасови или от ратан), в които да складирате играчките и пособията, необходими за любимата игра на детето.

На масата поставете моливник, пълен с всякакви цветни моливи, пастели и флумастри. Ако се притеснявате детето да не превърне масата в свое платно, сложете специални подложки. По стените около детския кът сложете 2-3 рафта за книги, на които обаче да стоят настолни занимателни игри и произведения на малчугана – оцветени глинени фигурки, рисунки, сглобени 3D пъзели.

Още идеи за детската стая ще откриете в галерията:

 

30.01.2013/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 28.01.2013, 11:53 ч.

Много за! Удобно е от много гледни точки - там предметите ще са съобразени спрямо детето, без ръбове, без опасности от поглъщане, без всичките потенциални опасности, които може да си докара детското любопитство. За...

Виж всички коментари за "Детски кът".

Още от "Дом"

Поканете лятото у дома

Поканете лятото у дома

Топло е, слънчево е, свежо е! Защо да трябва да излизаме от вкъщи, за да се порадваме пълноцено на слънчевите лъчи? Нека ги пуснем вкъщи, така че да изпълват прекарването ни у дома пълноценно!

Съвети за следпразнично разчистване

Съвети за следпразнично разчистване

Празниците свършиха и е време да се потопите в реалността. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Започнете със следпразнично разчистване и подреждане на дома, за да вкарате и него в ритъм.

Климатик у дома

Климатик у дома

Проучванията сочат, че през последните няколко седмици продажбата на климатици е скочила десет пъти.