Детски кът

1 коментар0/5

Изненадайте детето със специално подготвен и отделен детски кът у дома, където да твори, да играе и да се забавлява.

Детският кът е мечта на всеки малчуган.
Детският кът е мечта на всеки малчуган.

Как да организирате детския кът? Изберете ниска масичка, която да е отговаря на височината на малчугана, както и удобни столчета. Под нея сложете панери (пластмасови или от ратан), в които да складирате играчките и пособията, необходими за любимата игра на детето.

На масата поставете моливник, пълен с всякакви цветни моливи, пастели и флумастри. Ако се притеснявате детето да не превърне масата в свое платно, сложете специални подложки. По стените около детския кът сложете 2-3 рафта за книги, на които обаче да стоят настолни занимателни игри и произведения на малчугана – оцветени глинени фигурки, рисунки, сглобени 3D пъзели.

Още идеи за детската стая ще откриете в галерията:

 

30.01.2013/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 28.01.2013, 11:53 ч.

Много за! Удобно е от много гледни точки - там предметите ще са съобразени спрямо детето, без ръбове, без опасности от поглъщане, без всичките потенциални опасности, които може да си докара детското любопитство. За...

Виж всички коментари за "Детски кът".

Още от "Дом"

Хитри съвети как да почистим уредите

Хитри съвети как да почистим уредите

Независимо колко добра домакиня сте, електрическите уреди у дома винаги могат да ви изненадат с някое петно или да изправят търпението и уменията ви на изпитание, като откажат да блеснат като нови. Вижте хитри съвети за почистване на уредите вкъщи.

Подова настилка за дома

Подова настилка за дома

Когато правим основен ремонт вкъщи или се нанасяме в ново жилище, сме изправени пред дилемата, каква подова настилка да изберем за дома. Паркет, теракота, мокет – всеки има своите плюсове и минуси, с които трябва да се съобразим.

10 стъпки за успешно пролетно почистване

10 стъпки за успешно пролетно почистване

Забелязали ли сте, че вниманието към детайла, както в живота, така и у дома, са онова, което прави разликата. За да посрещнем пролетта и вкъщи е необходимо да се отървем от дебелите завивки, праха и мръсотията, които са се събрали през зимните месеци. Така, че не отлагайте повече, а усилете до дупка любимия си плейлист, запретнете ръкави и да започваме: