Детски кът

1 коментар0/5

Изненадайте детето със специално подготвен и отделен детски кът у дома, където да твори, да играе и да се забавлява.

Детският кът е мечта на всеки малчуган.
Детският кът е мечта на всеки малчуган.

Как да организирате детския кът? Изберете ниска масичка, която да е отговаря на височината на малчугана, както и удобни столчета. Под нея сложете панери (пластмасови или от ратан), в които да складирате играчките и пособията, необходими за любимата игра на детето.

На масата поставете моливник, пълен с всякакви цветни моливи, пастели и флумастри. Ако се притеснявате детето да не превърне масата в свое платно, сложете специални подложки. По стените около детския кът сложете 2-3 рафта за книги, на които обаче да стоят настолни занимателни игри и произведения на малчугана – оцветени глинени фигурки, рисунки, сглобени 3D пъзели.

Още идеи за детската стая ще откриете в галерията:

 

30.01.2013/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 28.01.2013, 11:53 ч.

Много за! Удобно е от много гледни точки - там предметите ще са съобразени спрямо детето, без ръбове, без опасности от поглъщане, без всичките потенциални опасности, които може да си докара детското любопитство. За...

Виж всички коментари за "Детски кът".

Още от "Дом"

Мартенско настроение у дома

Мартенско настроение у дома

Честита Баба Марта! Да приветстваме новия месец с подобаващо мартенско настроение у дома!

Вътрешни щори за дома – какви да изберем?

Вътрешни щори за дома – какви да изберем?

Напоследък вътрешните щори се превръщат в задължителен елемент от интериора на дома, независимо дали прозорецът е закрит и с перде. При някои вътрешните щори за необходимост, при други – допълнение към декора. Вижте какви вътрешни щори за дома да изберете.

6 правила за декора у дома

6 правила за декора у дома

Всяка домакиня се стреми да превърне дома си в уютен кът, стилно подреден и модерно аранжиран според последните тенции в декора. За да улесненим мисията й, предлагаме 6 лесни правила за декора на дома!